2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
Zgadza się. O dojeździe pisałem w kwietniu w tym wątku, ale może lepiej będzie, jak zacytuje sam siebie:
Przystankiem najbliżej naszego noclegu jest ten o nazwie "Siewierz Camping". Można tam dojechać dwoma liniami - 265 z Będzina oraz linią PKS Zawiercie - Tarnowskie Góry.
Poza tym do miasta można dojechać liniami:
2 - z Myszkowa
719 - z Zawiercia (linia PKS)
637 - z Będzina i Dąbrowy Górniczej
a dalej na piechotę lub skorzystać z linii 269 lub PKS.
A jak dojechać np. z Katowic do Będzina czy Dąbrowy, to już sobie musicie sami poszukać.
Rozkłady wszystkich wymienionych wyżej linii są tutaj: KZKGOP
oraz jeśli chodzi o PKS Zawiercie to tutaj: PKS Zawiercie
Uwaga, jeśli chodzi o linię 269 pod sam ośrodek, to trzeba zwrócić uwagę na rozkład - tylko kursy oznaczone literą P tam jadą, reszta do centrum Siewierza.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No to fajnie, juz sobie dojechałemBiorąc pod uwagę, że w piątek moge wyjść z pracy około 15.00 najwcześniej to mogę zapomnieć o połączeniach.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
oszukujesz, po pobieżnym sprawdzeniu, masz jak dojechać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zythum - nie narzekaj, masz tyle pociągów z Wawy... najwyżej sobie poczekasz w Zawierciu trochę - do godz. 20.05 lub 22.10 i dojedziesz do Siewierza. A jak ci się nie chce czekać, to zorganizuj postój techniczny w Będzinie, albo ew. Dąbrowie GórniczejOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-08-29, 11:30.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Chciałem w Was wyzwolić trochę litości dla mojej osoby i oczywiście choć przez chwilkę być centrum zainteresowaniaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Trzeba było zrobić zlot pod honorowym patronatem niejakiego Edgara, to może by coś wystrugał...
Jakiś nieduży peronik dla lądowania różnych Inter- i Eurocitów...Comment
-
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
sądzę że 3,5 godziny spokojnie wystarczy aby bez pośpiechu obejrzeć browar, zjeść obiad i nie przejeść się tym miejscemOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-08-31, 10:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
to piwo rozlane w KEGi dostępne będzie dla nas w ośrodku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Ale czy aby wystarczy do końca?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!