Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Zgadza się. O dojeździe pisałem w kwietniu w tym wątku, ale może lepiej będzie, jak zacytuje sam siebie:
Przystankiem najbliżej naszego noclegu jest ten o nazwie "Siewierz Camping". Można tam dojechać dwoma liniami - 265 z Będzina oraz linią PKS Zawiercie - Tarnowskie Góry.
Poza tym do miasta można dojechać liniami:
2 - z Myszkowa
719 - z Zawiercia (linia PKS)
637 - z Będzina i Dąbrowy Górniczej
a dalej na piechotę lub skorzystać z linii 269 lub PKS.
A jak dojechać np. z Katowic do Będzina czy Dąbrowy, to już sobie musicie sami poszukać.
Rozkłady wszystkich wymienionych wyżej linii są tutaj: KZKGOP
oraz jeśli chodzi o PKS Zawiercie to tutaj: PKS Zawiercie
Uwaga, jeśli chodzi o linię 269 pod sam ośrodek, to trzeba zwrócić uwagę na rozkład - tylko kursy oznaczone literą P tam jadą, reszta do centrum Siewierza.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No to fajnie, juz sobie dojechałem Biorąc pod uwagę, że w piątek moge wyjść z pracy około 15.00 najwcześniej to mogę zapomnieć o połączeniach.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
oszukujesz, po pobieżnym sprawdzeniu, masz jak dojechać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPrzystankiem najbliżej naszego noclegu jest ten o nazwie "Siewierz Camping". Można tam dojechać dwoma liniami - 265 .
Zythum - nie narzekaj, masz tyle pociągów z Wawy... najwyżej sobie poczekasz w Zawierciu trochę - do godz. 20.05 lub 22.10 i dojedziesz do Siewierza. A jak ci się nie chce czekać, to zorganizuj postój techniczny w Będzinie, albo ew. Dąbrowie GórniczejLast edited by Pendragon; 2008-08-29, 11:30.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Chciałem w Was wyzwolić trochę litości dla mojej osoby i oczywiście choć przez chwilkę być centrum zainteresowaniaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziChciałem w Was wyzwolić trochę litości dla mojej osoby i oczywiście choć przez chwilkę być centrum zainteresowania
Syna podchodowales przez dwa lata ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziWedług PKP w Siewierzu nie ma stacji kolejowej. Czyli dojeżdżamy do Zawiercia? (z Wawy).
Trzeba było zrobić zlot pod honorowym patronatem niejakiego Edgara, to może by coś wystrugał...
Jakiś nieduży peronik dla lądowania różnych Inter- i Eurocitów...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziodwrót przewidziany na ok. 14:30
Kiedy ulokujemy się w Karczmie u Stacha, ciężko nas będzie stamtąd wyciągnąć .
Sądzę, że godzina 16. byłaby odpowiednia na powrót.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
sądzę że 3,5 godziny spokojnie wystarczy aby bez pośpiechu obejrzeć browar, zjeść obiad i nie przejeść się tym miejscemLast edited by ART; 2008-08-31, 10:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzisądzę że 3,5 godziny spokojnie wystarczy aby bez pośpiechu obejrzeć browar, zjeść obiad i nie przejeść się tym miejscemMM961
4:-)
Comment
-
-
to piwo rozlane w KEGi dostępne będzie dla nas w ośrodku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ale czy aby wystarczy do końca?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziAle czy aby wystarczy do końca?
to pisałem ja piotry
(administrację proszę o wpisanie tego posta na moje konto , bo nie chce mi sie przelogować LOL )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziAle czy aby wystarczy do końca?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment