Beczkowe zawsze lepsze, weżmie się po 10 kufli do autokaru
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziZythum, Kolegio,
Syna podchodowales przez dwa lata ?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
to samo piwo będziemy mieć w ośrodku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Znalazłem bardzo dobry plan Siewierza i okolic.
Na planie Siewierza ośrodek znajduje się w kwadracie A5 (na samym skraju - ul. Sucha, dzielnica Warężyno).
Można też go znaleźć na mapie gminy - kwadrat C4.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziBeczkowe zawsze lepsze, ...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
nocleg z piatku na sobotę
Czy ktoś robił rozpoznanie w sprawie noclegu w ośrodku z piątku na sobotę?
Trzeba wynająć cały domek czy policzą od osoby?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
nie bardzo rozumiem, przecież noclegi SĄ z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę już zorganizowane. są ewentualne miejsca wolne w zarezerwowanych domkach do obsady dla spóźnialskich.Last edited by ART; 2008-09-01, 13:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziFakt, jakaś pomroczność mnie opadłaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZnalazłem bardzo dobry plan Siewierza i okolic.
Na planie Siewierza ośrodek znajduje się w kwadracie A5 (na samym skraju - ul. Sucha, dzielnica Warężyno).
Można też go znaleźć na mapie gminy - kwadrat C4.
do wtorku, 9. września włącznie.
co prawda wcześniej już o tym pisałem ale nie wypada mi zapomnieć o tym: - obiad jest osobno płatny - w Karczmie, ceny podane są w ww. temacie. Oczywiście obiadek nie jest obowiązkowy, proszę jednak zaznaczyć to w ankiecie
ps. PENDI - mógłbyś proszę w temacie z "faktami" zamieścić swoje recherche w sprawie dojazdu z Zawiercia do Siewierza i linki do mapek?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie ma sprawy.
PS. ARTi skąd znasz zdobnienie mojego nicka?Last edited by Pendragon; 2008-09-03, 17:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A macie może namiary GPS? Generalnie zaufam Nokia Maps, bo niby znalazło elegancko ten adres, ale tak na wszelkiSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
ech nowoczesność==ułomność? tego nie da rady przegapić jadąc drogą 78 - wypatrywać szyldu ZAJAZD LEŚNY.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
E, niekoniecznie Ostatnio udzielam się na forum symbianowców i chciałem przetestować nawigację na trasieSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment