Nie no, jak to?
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
W związku z nagłymi, aczkolwiek koniecznymi pracami remontowymi w mieszkaniu zmuszony jestem zrezygnować z udziału w zlocie
Zaliczki w całości już wpłaciłem, więc jesli ktoś byłby chętny by pojechać w moje miejsce proszę o kontakt na PW.
Przykro mi
Miłej zabawy
Chętnych zapraszam na PW.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
W związku z nagłymi, aczkolwiek koniecznymi pracami remontowymi w mieszkaniu zmuszony jestem zrezygnować z udziału w zlocie
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNiespodziewałem się po kol. Biermanie, że z niego taki psuj
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
O to duzo petów z jasnym będę musiał wziąć z Karczmy bo ciemne jest fajne ale nie dużo.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Nie za mało tego jasnego? Proporcja 6:4 zamist 8:2 byłaby lepszym urozmaiceniem moim zdaniem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Spokojnie, będą i inne jasne Saprajsy tak zwaneSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
z tego co wiem, będą jeszcze inne piwa jasne, poza tym dla odmiany można jasne pić do woli w Karczmie, jeśli dostępne jedynie w Karczmie i na naszym zlocie ciemne (no, co najwyżej polotmave) niefiltrowane komuś się znudzi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jakis wesoly pociag jedzie w tym roku z Wroclawia w kierunku zlotu?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
UWAGA! Zniżki "warszawskie" teraz mam ja. Gdyby ktoś potrzebował, to niech się kontaktuje.
Dziękuję za uwagę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziChciałem w Was wyzwolić trochę litości dla mojej osoby i oczywiście choć przez chwilkę być centrum zainteresowania
Comment
-
Comment