Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziJa mogę zabrać piłkę do nogi. Pytanie tylko czy będą chętni na rozegranie meczu albo czegoś na kształt meczu??
Ja wziąłbym piłkę do siatki - jest boisko do plażówki... no, ale na to pewnie chętnych nie znajdęToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziNo to pojechałem
Do zobaczenia jutro
Miejsce w drodze powrotnej jakby co - masz u mnie zaklepaneToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziBierz, bierz. Może tym razem pogramy na 2 bramki... Boisko w sumie tam jest...
Ja wziąłbym piłkę do siatki - jest boisko do plażówki... no, ale na to pewnie chętnych nie znajdę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziJa wziąłbym piłkę do siatki - jest boisko do plażówki... no, ale na to pewnie chętnych nie znajdę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziCzy podsekcja Grodzisk Maz. życzy sobie zniżki? Bo dysponuję jeszcze inblankowymi blankietami...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziA do śniegówki? Podobno w nocy mają być przymrozki...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
No to chyba jestem gotowy do drogi. Ciekawe czego jutro zapomnęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziJa mogę zabrać piłkę do nogi. Pytanie tylko czy będą chętni na rozegranie meczu albo czegoś na kształt meczu??MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziNo to chyba jestem gotowy do drogi. Ciekawe czego jutro zapomnęLast edited by kot_z_cheshire; 2008-09-11, 19:12.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziŁo matko, jaki jesteś zorganizowany. Ja tam jeszcze w proszku...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A u nas pakowanie na tegoroczny zlot połączone było z pakowaniem na wczasy i z przeprowadzką To dopiero zabawa... Jak dobrze, że jutro wieczorkiem siądę w końcu z chłodnym piwem w łapce...
Jesteśmy już prawie nieprzytomni i mamy nadzieję, że w plecakach jest wszystko co ma być
Do jutra...Last edited by Basik; 2008-09-11, 23:02.
Comment
-
Comment