2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9056

Nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

Boziu gdyby nie prawie-mróz to chiba bym się zanudził.

Za te tradycyjne nudy powinien ktoś odpowiedzieć. Pewnie organizatorzy. Ich zdrowie.

A tradycyjny mecz piłki nożnej na Centralnym Korcie Tenisowym upstrzonym potłuczonym szkle rozegrany przez osiem osób na krzyż charakteryzował się częstym puszczaniem Bąka lewą stroną
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Łysa
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2006.08
      • 73

Tak wcześnie się rano zerwalismy, że z nikim się nie pożegnaliśmy. Zatem pa, pa! Opowiedzcie znajomym, że macie w mojej osobie żywy przykład człowieka, który przeżył zlot bez kropli alkoholu!!!
      Trzymajcie za nas kciuki i damy znać kiedy juz się romnożę. Ale to dopiero w lutym....
      Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografię

Comment

• centon
        † 2017 Piwosz w Raju
        • 2004.03
        • 575

Dziękuję wszystkim współpijcom, współspaczom, współbiesiadnikom za nuuuudy na zlocie pogaduchy i śpiewy przy ognisku, pyszne piwko wasze
        specjalne podziękowania dla administencji i współpracownikom za jak zwykle perfekcyjnie przygotowany zlot.
        Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
        Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

Nareszcie w domu. Szczerze - miałem już dosyć tej nuuuudy
          Dzięki wszystkim współprzynudzaczom i współmarznącym.
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• JAckson
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

My także już w domu.

Piwa popiłem, pojadłem kiełbasy i czosnku (dzięki Naczelnemu także surowego) i pograłem (dzięki właścicielom piłki, gitar i instrumentów perkusyjnych za trud dowozu na zlot sprzętu).

Dzięki za piwne wymianki. Szczególnie Darek99 mnie zaskoczył obfitością.

Klanowi Burego Wuja dzięki za wycieczkę po Siewierzu i wspólne śniadania.

Zlot zorganizowany właściwie - dzięksy

W konkursie na najlepsze zlotowe piwo wygrał Imperator refermentowany w puszce po którym nie należy krzyżować strumieni.

Czeeeeść
            MM961
            4:-)

Comment

• MarcinKa
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2005.02
              • 2736

Musimy coś zrobić z tą nudą na następnym zlocie. W Siewierzu wszyscy się starali, ale było jak zawsze. Może Mistrzu przywiózłby kilka granatów żeby chociaż na chwilę się rozerwać?

Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe, szczególnie zytumowi za nieupuszczenie,
              Pirackiejmuzie za uratowanie zwiedzania browaru,
              Doodkowi za podwózkę do Stalinogrodu,
              Wszystkim z którymi się wymieniłem piwem i
              oczywiście organizatorom
              To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Pendragon
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

...warunki na zlocie mieliśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego admina i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Admin dba o nas jak ojciec najlepszy! Adm…

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Wspaniały, różnorodny zlot. Mnogość sekt i stowarzyszeń umożliwiła każdemu znalezienie swojej grupy wsparcia. Najtrudniej było piszącemu te słowa Eustachemu znaleźć kolejnych członków sekty walenia się po plecach, nawet Zythum i Iron nie wykazali spodziewanego entuzjazmu. Pomówieniem przy tym jest plotka, że znaleźli się po niewłaściwej stronie pleców!

Pijacka muza (copyright Carlsberg) - nie próbuj się pojawiać na żadnym kolejnym zlocie bez gitary.

Comment

• sopista
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1747

Do ostatniej chwili łudziłem się, że może jednak się uda... Niestety, musiałem być w innym miejscu niż na tym nudnym Zlocie. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że na ostatnią stację pierwszej linii metra w niedzielę wjechał pierwszy pociąg. Dziękuję za wszystkie otrzymane etykiety (jeszcze nie miałem czasu ich odebrać od żony ale wiem, że są). Mam nadzieję, że w przyszłym roku problemów już nie będzie.

Comment

• zythum
                      • 2001.08
                      • 8305

Niech podsumowaniem tego nudnego nikomu niepotrzebnego wydarzenia będzie kilka słów:

Wszystkie facetki to pedałki, nie mają wacka
                      To inaczej miało być, przyjaciele,
                      To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                      Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                      Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                      Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                      Królowie banków, fabryk, hut
                      Tym mocni są, że każdy kradnie
                      Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• JAQBA
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2006.08
                        • 1352

Dzięki Wszystkim za kolejne parę dni nuuudy, które jak nic innego leczą mą duszę skołataną po trudzie codzienności. Tabletce i Calbergowi za dostarczenie do domu w stanie nadającym się jeszcze do użycia, a Basikowi i Piotry'mu za dostarczenie na zlot. Do zobaczenia za rok

Comment

• woosaa
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2005.07
                          • 1553

Wielkie DZIĘKI organizatorom i zlotowiczom.Aaaaa i jeszcze bardzo dziękuję myszce,która trochę pobuszowała w kuchni w domku.PZDR
                          mb WOS

Comment

• garfunkel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.04
                            • 1068

Hmmm...khmmm... miło było Was poznać, naprawdę wiele zapamiętałam kto jest kto, wielce ułatwiło mi w tym względzie uświadomienie mi, iż większość zlotowców to bracia i siostry . Matko kochana, kto to tego tyle napłodził????

Comment

• Pogoniarz
                              † 1971-2015 Piwosz w Raju
                              • 2003.02
                              • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedzi
                              Niech podsumowaniem tego nudnego nikomu niepotrzebnego wydarzenia będzie kilka słów:

Wszystkie facetki to pedałki, nie mają wacka
                              To na zlocie był Czesio z Włatców Móch ?

Prawie jak Piwo
                              SZCZECIN

Comment

• Gwiazda
                                Porucznik Browarny Tester
                                • 2006.07
                                • 400

Dzięki wszystkim za tradycyjnie nudny zlot, a szczególnie grupom wsparcia - mimo starań Naczelnika nie pozwoliły zamarznąć.

Czeeeeeeeeeeeeeeeść

"Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

Przetwarzanie...
                                X