2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mark33
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.04
    • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedzi
    Pewnie nie klikałeś na linka jaki podesłała Justi (ftp://browar@kuboland.pl)
    tylko wlazłeś jako anonim i zobaczyłeś zdjęcia z drogi do Żywca z przed 2 lat.
    By móc wysłać trzeba być Justi, ona ma prawa zapisu, user browar tylko odczyt.
    Oki dzięki, narazie bezczelnie zaciągam foty, fakt zalogował mnie na login browar i mogę tylko czytać.

Comment

• Qboland
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2006.04
      • 242

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi
      No to rzeczywiście lipa. Ja próbowałam w pracy i ściąga się całkiem nieżle - ale tylko przez IE.
      Obawiam się, że w kwestiach technicznych należy się kontaktować z Qubolandem, bo ja nie mam dostępu do żadnych parametrów tego eftepa.
      Ja IE unikam. Ściągam firefox'em. Każdy klient ftp np TotalComander czy jakikolwiek będzie działał. Należy pamiętać, że wchodzimy do ftp jako user:browar. Gdy wejdziemy jako anonymous to lądujemy na ftp w innym miejcu gdzie brak tych zdjęć.

Comment

• kangurpl
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.03
        • 2660

By móc wysłać trzeba być Justi, ona ma prawa zapisu, user browar tylko odczyt.
        To załóż kilka kont do zapisu, niech inni też wyślą zdjęcia na ftpa.
        Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
        "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Justi
          • 2006.09
          • 135

Ja też unikam IE ale mój szef uważa, że to najlepsza przeglądarka na świecie i mamy całkowity zakaz używania jakiejkolwiek innej...
          I won't change to fit your plan, take me as I am!

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23952

pracujesz dla Billa?

No to Kill Bill
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• mark33
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.04
              • 3283

.... Należy pamiętać, że wchodzimy do ftp jako user:browar
              Pobieranie jest Ok, ja bym też wysłał kilka swoich fotek, mógłbyś zrobić uprawnienia do zapisu.

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

Qboland, a mógłbyś to spakować, żeby można było na raz (lub kilka razy) ściągnąć całość?

Comment

• pirackamuza
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.12
                  • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                  Qboland, a mógłbyś to spakować, żeby można było na raz (lub kilka razy) ściągnąć całość?
                  Qrczę... człowieki się starają, a tu jeszcze wygodnickie wymagania
                  Toruń przeprasza za Radio Maryja
                  www.bobofruty.pl

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Ale w czym problem? Poprosić nie można? Te zdjęcia ładują mi się po kilka minut.

Comment

• pirackamuza
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.12
                      • 1908

Ale w czym problem? Poprosić nie można? Te zdjęcia ładują mi się po kilka minut.
                      Mnie też i w tym cała zabawa
                      Toruń przeprasza za Radio Maryja
                      www.bobofruty.pl

Comment

• Qboland
                        • 2006.04
                        • 242

To są jpg więc już spakowane. Gdybym wysłał w raw to było by 18mb a jest 4. Jedyne co mogę zrobić to przeskalować, ale będzie utrata na pikslach, a tak możesz sobie wykadrować z mniejszymi stratami.

Comment

• Qboland
                          • 2006.04
                          • 242

Łącze mam 8mb na 1mb. więc to co wychodzi to z prędkością 1mb pod warunkiem, że nikt w domu się nie bawi netem. Wrzucać do mnie można z prędkością 8mb pod tym samym warunkiem. Jężeli jeszcze inni ściągają to niestety ale łącze się wtedy dzieli na ilość ssaczy.

Comment

• żąleną
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.01
                            • 13239

To są jpg więc już spakowane.
                            Chodziło mi o spakowanie wszystkich zdjęć w jednego rara lub kilka

Comment

• slavoy
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🥛🥛🥛
                              • 2001.10
                              • 5055

Jeśli użyjesz klienta ftp, a nie przeglądarki, to ściagnięcie wszystkiego ograniczy się do pięciu kliknięć. Później tylko trzeba odczekać swoje.

PS
                              Ja tam nikomu dziękować nie będę. Jak zwykle było do bani, organizatorzy dali ciała na całej lini, a uczestniczyły same ciecie bez polotu.

PS/2
                              Mam kilka filmów z komóry, które o dziwo wyszły, jak na sprzęt, znośnie. Chyba jednak nie nadają się do ogólnej niezahasłowanej publikacji

MP3
                              Psie Penisie, ja Ci tego nie zaponę...
                              Dick Laurent is dead.

Comment

• Marusia
                                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                                🍼🍼
                                • 2001.02
                                • 20221

A ja wczoraj wypisałam długaśnego posta, ale potem zdechł internet, a potem Slav przeładował kompa i nie wznowił poprzedniej sesji i co, niby mam pisać od nowa???

Dzięki wszystkim za super zabawę, oczywiście nudną, ale i tak W NIEDZIELĘ ZAWSZE JEST NAJFAJNIEJ

Gromit się zapytuje, pod jakim w końcu k... nickiem ma się zalogować - Promil, Procent, czy Romek? Narobiliście wody z mózgu psu na zlocie i skołowany totalnie jest.

Acha, no i kiedy zaloguje się piesek Penis? To było takie urocze psisko
                                www.warsztatpiwowarski.pl
                                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X