Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziNo to rzeczywiście lipa. Ja próbowałam w pracy i ściąga się całkiem nieżle - ale tylko przez IE.
Obawiam się, że w kwestiach technicznych należy się kontaktować z Qubolandem, bo ja nie mam dostępu do żadnych parametrów tego eftepa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziBy móc wysłać trzeba być Justi, ona ma prawa zapisu, user browar tylko odczyt.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
pracujesz dla Billa?
No to Kill Bill- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedzi.... Należy pamiętać, że wchodzimy do ftp jako user:browar
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziQboland, a mógłbyś to spakować, żeby można było na raz (lub kilka razy) ściągnąć całość?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAle w czym problem? Poprosić nie można? Te zdjęcia ładują mi się po kilka minut.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziQboland, a mógłbyś to spakować, żeby można było na raz (lub kilka razy) ściągnąć całość?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziAle w czym problem? Poprosić nie można? Te zdjęcia ładują mi się po kilka minut.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland Wyświetlenie odpowiedziTo są jpg więc już spakowane.
Comment
-
-
Jeśli użyjesz klienta ftp, a nie przeglądarki, to ściagnięcie wszystkiego ograniczy się do pięciu kliknięć. Później tylko trzeba odczekać swoje.
PS
Ja tam nikomu dziękować nie będę. Jak zwykle było do bani, organizatorzy dali ciała na całej lini, a uczestniczyły same ciecie bez polotu.
PS/2
Mam kilka filmów z komóry, które o dziwo wyszły, jak na sprzęt, znośnie. Chyba jednak nie nadają się do ogólnej niezahasłowanej publikacji
MP3
Psie Penisie, ja Ci tego nie zaponę...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
A ja wczoraj wypisałam długaśnego posta, ale potem zdechł internet, a potem Slav przeładował kompa i nie wznowił poprzedniej sesji i co, niby mam pisać od nowa???
Dzięki wszystkim za super zabawę, oczywiście nudną, ale i tak W NIEDZIELĘ ZAWSZE JEST NAJFAJNIEJ
Gromit się zapytuje, pod jakim w końcu k... nickiem ma się zalogować - Promil, Procent, czy Romek? Narobiliście wody z mózgu psu na zlocie i skołowany totalnie jest.
Acha, no i kiedy zaloguje się piesek Penis? To było takie urocze psisko
Comment
-
Comment