Ja słyszałam jeszcze, że "Rumun". Nie obrażając nikogo. Nawet się nad tym zastanawiałam - dlaczego?, ale niezbyt długo, bo nie było na tym zlocie warunków sprzyjających rozmyślaniom. Zimno, i w ogóle.
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziJa słyszałam jeszcze, że "Rumun". Nie obrażając nikogo. Nawet się nad tym zastanawiałam - dlaczego?, ale niezbyt długo, bo nie było na tym zlocie warunków sprzyjających rozmyślaniom. Zimno, i w ogóle.
A Gromit swoje, zdaje się, odchorował, bidula... Pewnie z nudów .
Comment
-
-
od nudów zaznał nudności- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi... A Gromit swoje, zdaje się, odchorował, bidula... Pewnie z nudów .
Comment
-
-
Witam wszystkich, pod presją zalogowałem się, chociaż na co dzień nie korzystam z internetu i nie będę dalej tego robił, żeby nie wkurzać Admina. Ale obiecuję, że będę się wpisywał na zloty
Tylko nie dawajcie mi tyle kiełbasy, bo jestem głupi i wpierdzielam ile wlezie, a potem mi niedobrze jest
Teraz jest mi źle, bo się przyzwyczaiłem, że cały dzień ganiam po lesie, co chwila się ktoś ze mną bawi, albo ganiam suki, a w domu jest strasznie nudno, sucha karma w misce, a moja pani mówi, że nie ma czasu na zabawy, bo pracuje Ale i tak jej cały czas przeszkadzam, przecież jestem najważniejszy!
Pozdrawiam i do następnego zlotu, już tęsknię!
Comment
-
-
Zwracam uwagę, iż nie jest to dział powitalny!
A tak w ogóle, to kolega jest już pełnoletni?Last edited by pirackamuza; 2008-09-17, 16:32.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziZwracam uwagę, iż nie jest to dział powitalny!
A tak w ogóle, to kolega jest już pełnoletni?
A Ty, Pijacka Muza, kiedy wystąpisz do Admina o korektę nicka?
Comment
-
-
No, bo co tam w Tobie z pirata? Hę?
Natomiast w kwestii mojego zastanawiania się na psem "Rumunem" napiszę, że z etymologią nie miałam problemów, dumałam nad tym, że "...wszak nas widzą, śledzą, czyż mozna tak otwarcie?cóż ludzie powiedzą?..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziNo, bo co tam w Tobie z pirata? Hę?
Stunt mój nik.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Dołączając do WszystkichWdzięcznych chciałbym podziękować:
Organizatorom i wszystkim, przez nich, zOrganizowanym, za to, że chłód atmosferyczny podgrzali do gorącej atmosfery,
a Mieszkańcom domku(ów), w którym(ch) przyszło mi nocować za domową atmosferę;
pirackiejmuzie, huanghua i kangurowipl za dobre chęci;
Ironowi i Małejżonce (no i Dziobaczkowi ) za dostarczenie na pociąg pod sam peron (w domu byłem przed północą )Last edited by sergioP; 2008-09-17, 22:25.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Przyszła kolej i na mnie - dzięki wszystkim za nudę z piątku na poniedziałek. Slavoyovi i Marusi dziękuje za świnkę, która osłodziła mi pobyt na zlocie swym chrumkaniem.
Więcej mi się nie chce pisać.
A jednak muszę - Zyziu dzięki za rękawiczki - są już prawie w drodze do Ciebie.Last edited by Maggyk; 2008-09-18, 07:41.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A o zapiekankach to ani słowa, tak?! Że jedna była niedorobiona (lub dwapluszrobiona, nie pamiętam już), to nie znaczy, że w nią serca nie włożyliśmy!
Żądam oficjalnych przeprosin dla całej linii produkcyjnej w składzie Siostraa, Zyziek i ja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA o zapiekankach to ani słowa, tak?! Że jedna była niedorobiona (lub dwapluszrobiona, nie pamiętam już), to nie znaczy, że w nią serca nie włożyliśmy!
Żądam oficjalnych przeprosin dla całej linii produkcyjnej w składzie Siostraa, Zyziek i ja.
No, ale dobra dziękiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Hej. Ja również przyłączam się do podziękowań za organizację zlotu, wszystko było w należytym porządkuiwo zimne, kiełbaski gorace, pyszny sos czosnkowy i piosenki pirackiej muzy.
Pozdro szczególne dla infama i jednego kolegi z katowic za wiele informacji na temat domowego browarnictwa.
Pa
Comment
-
Comment