Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziLudeczkowie! Czy to już wszystko, jeśli chodzi o zdjęcia? Te kilka sztuk w galerii oraz eftep Qbolanda?
Comment
-
-
Faktycznie! Zapomniałem powiedzieć DZIĘKI za świetną imprezę.
Specjalna podzięka dla pirackiejmuzy za drajwerowanie i świetne towarzystwo w trakcie podróży.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi(...) i świetne towarzystwo w trakcie podróży.
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
I ja już wróciłem ze zlotu - w sobotę 20-09 o 21.00.. Ogromne podziękowania za transport na zlot dla Ierzego i Arzego w imieniu moim i Ani-garfunkelki. Centonowi - wielkie dzięki za pełen emocji transport pod "Złotą Gęś" w Siewierzu, no i za piwo na drogę!
Organizatorom i współbiesiadnikom zasadniczo nie ma za co dziękować - ALE NUDA!!!
garfunkel i zbysiafANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Rety, wynudziłem się tak, że aż dopiero dziś zebrałem się na tyle, coby podziękować za poniesiony trud PT Organizatorom i PT Uczestnikom. No to dziękuję wszystkim bez wyjątku.
Wyjątkowo zaś specjalnie podziękuję jednemu takiemu, który miał mi dać w niedzielę rano paczkę szlugów, ale wcześniej zapakował był swą szanowną (wraz z cygaretami) do samochodu i ujechał w dal... bardzo Ci, k***a, dziękuję!
(Ale pamiętliwy jestem... )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ależ Wujcio Niepochwa jest pamietliwybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziNapisze do was wiecej, jak mi rozerwana blona sie zagoi
Niedlugo na waszych monitorach zagosci PRAWDAPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziNapisze do was wiecej, jak mi rozerwana blona sie zagoi
Tymczasem- czeeeeeesc!
Do rzeczy: zonie taxi i ahumbie dziekuje, ze mnie nie zostawili w izbie przyjec i nie pozwolili podac pawuloniku- dowiezli, odwiezli, klasa
tablecie i wujkowi carlsbergowi, marusiom i slavoyom za transport do (i z) miejsca zbrodni
calej reszcie, za ubaw po pachy, blisko trzydniowy...
no to czeeeeesc!Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Jeśli ktoś jeszcze ma niedosyt i mimo rewelacyjnego czasu reakcji chce zobaczyć jak Go uwieczniliśmy w najcieplejszy weekend września, to proszę
Technika nie chciała współpracować więc tak..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Ech, super, przypomniałem sobie ten NUDNY weekend siewiersko-zawierciański, pijąc (akurat właśnie całkiem przypadkiem ) łagodnego, domowej roboty portera, otrzymanego na Zlocie...
Ech-ech, żebym to ja jeszcze pamiętał, komu podziękować...
Comment
-
-
Nie mi przypadkiem?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment