Można zrobić ankietę
VII Wielki Zlot Forumowiczów - DYSKUSJA O ZMIANIE TERMINU na 2008.09.05-07
Collapse
X
-
jak dla mnie to można zmienić termin ale od przyszłego roku (2009) w tym roku duzo ludzi już zaplanowała terminy urlopów (pracodawca kazał - takie prawo )
jestem ogólnie za ustaleniem, odgadaniem tak terminu zlotu aby nie kolidował z innymi imprezami ale chciałbym aby nie zmieniano terminu tegorocznej imprezy - sam już mam poukładany cały wrzesień - będzie mi bardzo trudno pozmieniać plany
pozdrawiam
piotrLast edited by piotry; 2008-02-11, 12:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziPrzypuszczam ponadto że Trójmiasto i okolice będzie za zmianą (na 1 weekend).
Comment
-
-
Zmiana terminu zlotu. Zgoda! Ale od przyszłego roku czyli 2009.
Ps. Art takie zmiany mozna było zrobić ale ogłaszając tą informację pod koniec tamtego roku a nie tego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziRycho z Twego postu jak nic, emanuje ewidentnie dbanie o wygodę własnej d**** Bardzo proszę kierować się może też ogólnie pojetym interesem "piwnego grona" w związku z propozycją zmiany terminu a nie tylko brać pod uwagę że wygodniejsze jest w tym momenie to i to.
Chodzi mi o zmianę terminu tak by w przyszłości trzymać się pierwszego weekendu zamiast obecnie obranego drugiego. Chciałem żeby poczynić to w tym roku w związku z takim a nie innym układem terminów innych imprez. Na pewno nie mam na celu zmiany terminu zlotu tylko i wyłącznie na ten rok, bo tak akurat lepiej pasuje w kalendarzu.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
A co się stanie jak pierwszy weekend września wypadnie pierwszego i drugiego? Toć to jeszcze wakacje będą i na jakiekolwiek zniżki posezonowe nie mamy co liczyć.
Kolejna moja wątpliwość to to o czym napisał już Krzysiu i w kontekście dwóch poprzednich moich zdań, zapewne giełda w Grodzisku odbędzie się w tem samem terminie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziChciałbym zwrócic uwagę, że ten rok jest pierwszy, w którym Grodzisk odbywa się w sierpniu. Jak do tej pory giełda w Grodzisku zawsze odbywała się w pierwszy weekend września i dlatego ustalono terminy zlotów na drugi weekend.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Koźlaki 23 września
Simon napisał właśnie, że "2008-09-13 - V Koźlaki Bielkowskie - Bielkówko". Więc jak na razie mamy kolizję terminów, ale ja nic nie mówię, żeby nie było, że dbam tylko i wyłącznie o siebie...Last edited by Rycho_128; 2008-02-11, 14:03.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
oczywiście 13 września
Koźlaki oczywiście 13 września...Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
niniejszym temat zmiany terminu uważam za zakończony. zmian nie będzie. oczywiście dyskutować można dalej do woliLast edited by ART; 2008-02-11, 15:33.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziSory, nie chcę mieszać, ja się dostosuję, co złego, to nie ja...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Skoro nie ma bezkonfliktowego terminu, to jakiekolwiek zmiany przyniosą więcej zamieszania i szkody niż korzyści. Skoro machina została wprawiona w ruch z określoną, pewną datą, to może lepiej zostawić to tak jak jest, a niniejszą dyskusję potraktować jako dotyczącą przyszłego roku. Osobiście i tak do ostatniej chwili nie będę wiedział czy będę miał czas, więc narazie jest mi wszystko jedno, ale rozumiem ludzi, którzy muszą planować urlopy ( chociaż to ma być weekend ) na cały rok już w styczniu.
Nie odświerzyłem tematu i ART zdążył sprawę wyjaśnić wcześniej, więc moje zdanie jest trochę po czasieLast edited by alnus; 2008-02-11, 15:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzininiejszym temat zmiany terminu uważam za zakończony. zmian nie będzie. oczywiście dyskutować można dalej do woli
To będzie wspaniała p.p.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedzi(...), ale rozumiem ludzi, którzy muszą planować urlopy ( chociaż to ma być weekend ) na cały rok już w styczniu.
Comment
-
Comment