VII Wielki Zlot Forumowiczów - DYSKUSJA O ZMIANIE TERMINU na 2008.09.05-07

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • woosaa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.07
    • 1553

Można zrobić ankietę
    mb WOS

Comment

• piotry
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.08
      • 761

jak dla mnie to można zmienić termin ale od przyszłego roku (2009) w tym roku duzo ludzi już zaplanowała terminy urlopów (pracodawca kazał - takie prawo )

jestem ogólnie za ustaleniem, odgadaniem tak terminu zlotu aby nie kolidował z innymi imprezami ale chciałbym aby nie zmieniano terminu tegorocznej imprezy - sam już mam poukładany cały wrzesień - będzie mi bardzo trudno pozmieniać plany

pozdrawiam
      piotr
      Last edited by piotry; 2008-02-11, 12:33.

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedzi
        Przypuszczam ponadto że Trójmiasto i okolice będzie za zmianą (na 1 weekend).
        Pisz za siebie!
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• abernacka
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10861

Zmiana terminu zlotu. Zgoda! Ale od przyszłego roku czyli 2009.
          Ps. Art takie zmiany mozna było zrobić ale ogłaszając tą informację pod koniec tamtego roku a nie tego!

Comment

• Rycho_128
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2007.03
            • 1054

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
            Rycho z Twego postu jak nic, emanuje ewidentnie dbanie o wygodę własnej d**** Bardzo proszę kierować się może też ogólnie pojetym interesem "piwnego grona" w związku z propozycją zmiany terminu a nie tylko brać pod uwagę że wygodniejsze jest w tym momenie to i to.

Chodzi mi o zmianę terminu tak by w przyszłości trzymać się pierwszego weekendu zamiast obecnie obranego drugiego. Chciałem żeby poczynić to w tym roku w związku z takim a nie innym układem terminów innych imprez. Na pewno nie mam na celu zmiany terminu zlotu tylko i wyłącznie na ten rok, bo tak akurat lepiej pasuje w kalendarzu.
            Sory, nie chcę mieszać, ja się dostosuję, co złego, to nie ja...
            Gdański Browar WaRy
            Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
            Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• dkrasnodebski
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.05
              • 2316

A co się stanie jak pierwszy weekend września wypadnie pierwszego i drugiego? Toć to jeszcze wakacje będą i na jakiekolwiek zniżki posezonowe nie mamy co liczyć.
              Kolejna moja wątpliwość to to o czym napisał już Krzysiu i w kontekście dwóch poprzednich moich zdań, zapewne giełda w Grodzisku odbędzie się w tem samem terminie.
              Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• anteks
                🥛🥛🥛
                • 2003.08
                • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                Chciałbym zwrócic uwagę, że ten rok jest pierwszy, w którym Grodzisk odbywa się w sierpniu. Jak do tej pory giełda w Grodzisku zawsze odbywała się w pierwszy weekend września i dlatego ustalono terminy zlotów na drugi weekend.
                w tym roku Giełda Grodziska odbywa się w ostatni weekend sierpnia bo w tym terminie była wolna duża hala sportowa
                Mniej książków więcej piwa

Comment

• Rycho_128
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2007.03
                  • 1054

Koźlaki 23 września

Simon napisał właśnie, że "2008-09-13 - V Koźlaki Bielkowskie - Bielkówko". Więc jak na razie mamy kolizję terminów, ale ja nic nie mówię, żeby nie było, że dbam tylko i wyłącznie o siebie...
                  Last edited by Rycho_128; 2008-02-11, 14:03.
                  Gdański Browar WaRy

Comment

• Rycho_128
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2007.03
                    • 1054

oczywiście 13 września

Koźlaki oczywiście 13 września...
                    Gdański Browar WaRy

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Wychodzi z tego, że nie ma niekolidujących terminów. A wrzesień jest wyjątkowo upierdliwy pod tym względem. Nie tylko piwnie, w temacie wojennym mam 8 imprez w cztery weekendy i to chyba jeszcze nie koniec.

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

niniejszym temat zmiany terminu uważam za zakończony. zmian nie będzie. oczywiście dyskutować można dalej do woli
                        Last edited by ART; 2008-02-11, 15:33.
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedzi
                          Sory, nie chcę mieszać, ja się dostosuję, co złego, to nie ja...
                          to był tylko żart. co prawda szyty grubymi nićmi, ale żart
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• alnus
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2007.07
                            • 459

Skoro nie ma bezkonfliktowego terminu, to jakiekolwiek zmiany przyniosą więcej zamieszania i szkody niż korzyści. Skoro machina została wprawiona w ruch z określoną, pewną datą, to może lepiej zostawić to tak jak jest, a niniejszą dyskusję potraktować jako dotyczącą przyszłego roku. Osobiście i tak do ostatniej chwili nie będę wiedział czy będę miał czas, więc narazie jest mi wszystko jedno, ale rozumiem ludzi, którzy muszą planować urlopy ( chociaż to ma być weekend ) na cały rok już w styczniu.

Nie odświerzyłem tematu i ART zdążył sprawę wyjaśnić wcześniej, więc moje zdanie jest trochę po czasie
                            Last edited by alnus; 2008-02-11, 15:48.

Comment

• Basik
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2006.06
                              • 1308

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                              niniejszym temat zmiany terminu uważam za zakończony. zmian nie będzie. oczywiście dyskutować można dalej do woli
                              DZIĘKI ! ! ! ! ! !
                              To będzie wspaniała p.p.

Comment

• abernacka
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedzi
                                (...), ale rozumiem ludzi, którzy muszą planować urlopy ( chociaż to ma być weekend ) na cały rok już w styczniu.
                                Pamiętaj proszę że niektórzy pracują także w dni które są dla większości wolne.

Comment

Przetwarzanie...
                                X