Nie sądziłem, że przyjdzie mi to napisać Z przykrością zawiadamiam, że zwalniam miejsce noclegowe. Z ważnych powodów nie dojadę na Zlot. Tym samym odwołuję swoje deklaracje wymiany piw na miejscu. Cholera...no...
moja informacja odnośnie wolnych miejsc nieaktualna. udało się wszystko wyprostować
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Lipa Docent - myślałem, że wymienimy się domowym...
Kierownictwo domku przekazujemy komuś innemu, bo My dojedziemy późnym wieczorem...
O-rzesz-ku..., wychodzi na to, że z załogi domku nr 12 będę na miejscu zdarzenia pierwszy lub egzekwo z Budvarem...
Szkoda Docenta, ale chyba coś zalewa, bo przecież anginę tradycyjnie leczy się piwem .
Poważniej - Docent, wykonamy za Twoje zdrowie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
O-rzesz-ku..., wychodzi na to, że z załogi domku nr 12 będę na miejscu zdarzenia pierwszy lub egzekwo z Budvarem...
Szkoda Docenta, ale chyba coś zalewa, bo przecież anginę tradycyjnie leczy się piwem .
Poważniej - Docent, wykonamy za Twoje zdrowie.
PS. Gdy dziś po południu usłyszałem głośne DUP! w bagażniku mego mikrowozu i zobaczyłem w lusterku wystraszoną minę pewnej pani, tez już myślałem, że nie jadę... Ale - zderzak się trzyma, kark mnie tylko lekko nap... ...boli , więc jadę...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
PS. Gdy dziś po południu usłyszałem głośne DUP! w bagażniku mego mikrowozu i zobaczyłem w lusterku wystraszoną minę pewnej pani, tez już myślałem, że nie jadę... Ale - zderzak się trzyma, kark mnie tylko lekko nap... ...boli , więc jadę...
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Comment