Nie sądziłem, że przyjdzie mi to napisać Z przykrością zawiadamiam, że zwalniam miejsce noclegowe. Z ważnych powodów nie dojadę na Zlot. Tym samym odwołuję swoje deklaracje wymiany piw na miejscu. Cholera...no...
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów- Zawiercie - Lista Uczestników
Collapse
X
-
..angina mnie dopadła więc domek nr 12 zostaje bez kierownika...Wypijcie tam choć jeden toast za moje zdrowiePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
moja informacja odnośnie wolnych miejsc nieaktualna. udało się wszystko wyprostowaćZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziNaczelnik tradycyjnie pożycza od Darka Krasnodębskiego koszulkę zlotową i już ma koszulę nocną...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
no bo pepek wszak niezły wierzchowiec- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziLipa Docent - myślałem, że wymienimy się domowym...
Kierownictwo domku przekazujemy komuś innemu, bo My dojedziemy późnym wieczorem...
Szkoda Docenta, ale chyba coś zalewa, bo przecież anginę tradycyjnie leczy się piwem .
Poważniej - Docent, wykonamy za Twoje zdrowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziO-rzesz-ku..., wychodzi na to, że z załogi domku nr 12 będę na miejscu zdarzenia pierwszy lub egzekwo z Budvarem...
Szkoda Docenta, ale chyba coś zalewa, bo przecież anginę tradycyjnie leczy się piwem .
Poważniej - Docent, wykonamy za Twoje zdrowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPS. Gdy dziś po południu usłyszałem głośne DUP! w bagażniku mego mikrowozu i zobaczyłem w lusterku wystraszoną minę pewnej pani, tez już myślałem, że nie jadę... Ale - zderzak się trzyma, kark mnie tylko lekko nap... ...boli , więc jadę...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
My z kolei będziemy zapewne dopiero bardzo późną nocą już :/ Adela niestety na 16:30 musi być na uczelni. Masakra.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment