Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fexus
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów- Zawiercie - Lista Uczestników
Collapse
X
-
Nie, źle.
Nawet bardzo źle odkopywać takie tematy. Bez sensu...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fexus Wyświetlenie odpowiedzino nieźleMM961
4:-)
Comment
-
-
Właśnie. Teraz już można. Ale jazzzzda, bezsens totalny. A wszyscy myśleli, że temat umrze śmiercią naturalnąLast edited by Rycho_128; 2010-01-04, 21:03.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNapiszę ostatniego posta - nikt nie zauważy..."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziSrutututu. Przecież temat został kilkadziesiąt godzin temu reaktywowany i dopiero się na dobre rozkręca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNo to teraz konkrety: kto się wybiera?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Możecie na to co zwykle - nie obrazimy sięŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Podobno w 2008 roku ma być jeszcze większy mróz! Rządzić ma nuda i ZŁO. A od Siewierza cofać będzie wóz z malowanymi pannami. Tak TV powiedziała.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz Wyświetlenie odpowiedzikoszulkę „8” z koźlakiem dostałem teraz pod choinkę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment