Rozumiem ciebie Mareczku
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów- Zawiercie - Lista Uczestników
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziDomek nr 4 "pomorski"
1. Pendragon
2. tomek35
3. Rycho_128
4. huanghua
5. ....
Prosze nie krzyczec za polskie znaki... nie mam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziTak też czynię:
Domek numer bodajże 9
1. pirackamuza
2. pirackamuzykantka
3.
4.
5.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziJesli mozna sie dopisac... to banaszek kolejny. Pomorski z sentymentu.
Prosze nie krzyczec za polskie znaki... nie mam.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Ok, skoro mnie obwołano kierownikiem, zatem domek nr 4 uważam za zamknięty:
1. Pendragon
2. tomek35
3. Rycho_128
4. huanghua
5. banaszekLast edited by Pendragon; 2008-05-06, 12:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No to teraz ostateczna i poprawiona wersja czwartego pomorskiego domku z uwzględnieniem funkcji kierowniczej:
1. Pendragon - kierownyk vel qrewnik (taką wersję już tu na forum gdzieś widziałem, ludzie to wilki i takie tam szpilki)
2. tomek35
3. Rycho_128
4. huanghua
5. banaszekGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMożesz dopisać mnie do listy. Nie wiem co będę robił we wrześniu, ale skoro do Żywca nie jadę to na zlocie muszę być.
Domek 9:
1. pirackamuza
2. pirackamuzykantka
3. e-prezes
4.
5.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDomek nr. 10
1.abernacka
2.Cukierniczka
3................
4................
5................Poszukuję
Comment
-
-
-
ja wpisuję się na listę tylko duchowo.......... na 99% nie będę mogła przyjechać..... wybieram cieplejsze rejony......
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziDomek 11 "Dla niepalących"
...
3. jeży (pacyfikator)
...
To ja też chcę do tego domku!
Domek 11 "Dla niepalących"
1. basik
2. piotry - kierownik
3. jeży (pacyfikator)
4. marcin_wc (jeszcze nie wie ... )
5. jerzy
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ponieważ istnieje realna szansa uczestniczenia w zlocie, chciałbym się zameldować do kangurowego domku nr. 8. (Choćby przyszło jeszcze raz zapłacić za zgubiony klucz)Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo i ja się dopiszę, tylko weźcie dużo tej muzy!
Domek 9:
1. pirackamuza
2. pirackamuzykantka
3. e-prezes
4. żą
5.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment