Gitara, bębny, tamburyn, różne wyjce...
Uff...czyli pianina nie muszę brać no bo już kombinowałem, jak je umocować na dachu...
Ale za to wezmę grzebień.
W imieniu organizatorów chciałbym ogłosić, że tegoroczny Zlot został odwołany.
Niniejszym, jako że Zlot został uznany za odwołany, chcielibyśmy podziękować uczestnikom za uczestnictwo i pomocnikom za pomocnictwo, dobremu piwu za dobroć, niskiej temperaturze za niskość, wysokiej temperaturze za jej niewysokość dzięki czemu zmarzliśmy na kość, wielu kiełbasom za wielość i zarazem jadalność, wędzonemu Imperatorowi za podwójne wędzenie, obsłudze Zajazdu i Karczmy za usługi, właścicielom browaru - Państwu Piątek za udostępnienie nam swej piwnej własności, panu Tomkowi za panowanie nad beczkami, sprzętem i punktualnością na kółkach, panu Kierowcy z ZKM Zawiercie za panowanie nad autobusem, Pancernikom i Maidenowcom za podwójny pancerz z Konstancina (wtym jeden torpedowy), Przewozom Regionalnym PKP za przewozy i zniżki, Pirackiejryzykantce za sobotnioniedzielne zarządzanie ryzykiem, cierpliwym za cierpliwość, niecierpliwym za kontrast dla cierpliwych, nudzie za nudności, gościom za gościnność i w ogóle. Wielkie DZIĘKUJĘ za wspólną zabawę! Tym którym tu nie podziękowałem a miałem to zrobić - oczywiście także dziękuję!
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Comment