Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
Wymiana piw na zlocie w Siewierzu
Collapse
X
-
Czy jest ktoś zainteresowany piwem pszenicznym WEISSBIER, na którego etykiecie widnieją takie napisy:
"Piwo pszeniczne, niepasteryzowane, dojrzewające w butelce, wyprodukowano w oparciu o recepturę i pod nadzorem głównego piwowara minibrowaru restauracyjnego Browarmia Królewska w Warszawie."
"Wyprodukowano dla Tarczyn Dystrybucja, Sp. z o.o. 05-555 Tarczyn, ul. Dobrowolskiego 21A"
??Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCzy jest ktoś zainteresowany (...)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCzy jest ktoś zainteresowany (...)
(Twoimi etykietami takoż)
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCzy jest ktoś zainteresowany piwem pszenicznym WEISSBIER...mb WOS
Comment
-
-
I co, nie ma chętnych na Ambera? Najwyżej pojadę mniej obładowany, hehe.Last edited by Pendragon; 2008-09-08, 16:03.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziChyba po drodze uda się zahaczyć o Łask, Zduńską i Gaba.
Co do GAB-a, lepiej zadzwoń do browaru, ze dwa lata temu odbiłem się (telefonicznie) od właściciela, który skierował mnie do okolicznych sklepów "ogólnospożywczych", gdzie kupiłem pełną paletę piw GAB-a.
Powodzenia
Comment
-
-
A u mnie kurka wodna, nic na wymianę nie ma. Chyba ze kogoś interesuje Super Piwosz.
A interesowałby mnie ten WEISSBIER.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziW Zduńskiej sklep przy browarze jest czynny w dość restrykcyjnych godzinach, jak pamiętam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziA interesowałby mnie ten WEISSBIER.Last edited by Doodeck; 2008-09-08, 21:57.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Chętnie przejmę Janów, Brackie i Zodiak, oraz jeśli by ktoś miał, to coś z minibrowarów różnych, oprócz warszawskich.
Zaoferować mogę Konstancin, albo Jabłonowo jeśli ktoś reflektuje, ewentualnie mogę poszukać, czy coś konkretnego jest u mnie dostępne.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment