Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
Dania do wyboru w sobotnie południe w Karczmie u Stacha
Collapse
X
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
-
-
ankieta zakończona, uwagi uwzględnione, zamówienie wysłane. Gęsi teraz walczą o żołądki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziankieta zakończona, uwagi uwzględnione, zamówienie wysłane. Gęsi teraz walczą o żołądki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziA strogonof będzie z bułką czy chlebem? A może z kaszą? Bo nie było do zaznaczenia. I nie wiem sam bo ja kaszy nie lubię. To bez kaszy poproszę. I nie chcę bułki z ziarenkami ani żadnej grahamki. Pszenne będzie? Bo żytniego czy razowego to ja nie chcę. Otręby mi w szpary między zębami wchodzą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziczy toaleta będzie bezpłatna, etc
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziO! To będzie toaleta! E... w zasadzie to po co? Już się nie mogę doczekać...
"Przetrzymywanie moczu, prowadzi często do trudności z rozluźnieniem mięśni, niezbędnym do opróżnienia pęcherza a częste, nawykowe przetrzymywanie moczu, może spowodować neurogenne zaburzenia opróżniania pęcherza"- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziNa Twoim miejscu bym nie czekał.
"Przetrzymywanie moczu, prowadzi często do trudności z rozluźnieniem mięśni, niezbędnym do opróżnienia pęcherza a częste, nawykowe przetrzymywanie moczu, może spowodować neurogenne zaburzenia opróżniania pęcherza"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie sobie przypomniałem, że nie mam poczucia humoru. Wcale mnie nie rozbawił ten komentarz. Był zbyteczny i nie na miejscu. Obraziłem się. Odobrażę się jedynie, gdy zabierzesz ode mnie kilka Ciechanów. Na nikim nie zrobią one wrażenia i to dla Ciebie będzie kara. Dotkliwa!- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
dostaniesz bananaszejka od Bananaszka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzidostaniesz bananaszejka od Bananaszka
PS. Muszę sobie odpowiednio mocno nagrabić, żeby się od piątku móc z Wami bratać Do zobaczenia przy barszczyku, łobuzy niejedne.
Comment
-
Comment