jeśli oba dania zamówisz i opłacisz to jezd
Dania do wyboru w sobotnie południe w Karczmie u Stacha
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Ta jest, ja się zreflektowałem po fakcie. Bo drobnym druczkiem jest napisane.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Kurde ja nie chce karczku ale chcę kluski . Czy można wziąć golonkę i kluski? Ale marudzęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Wybierać można z dań z ankiety. Nie będziemy odpowiadać na pytania na temat składu tych dań, ani tym podobnych.
Istnieje możliwość zamówienia obiadu bezpośrednio w karczmie, jednakże będzie nas 90 osób i chcemy tym wcześniejszym wyborem ułatwić życie paniom w kuchni. Jeśli na to samo miejsce w tym samym czasie przyjedzie 90 osób i zacznie wybierać dania z karty to nie wiem jaki będzie czas oczekiwania na zamówienia.
Zythum ty marudo to weź sobie golonę zamów teraz, a kluchy domów sobie na miejscu i po zawodach. Myślę, że przy kilku takich osobach nie będzie problemu, ale 90 to już przesada.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziKurde ja nie chce karczku ale chcę kluski . Czy można wziąć golonkę i kluski? Ale marudzę
Dlaczego już nie można inwigilować cudzych posiłków? To było takie inspirujące.
Comment
-
-
można, trza się wkliknąć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ta golonka jest już nieco nadgryziona- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie da, bo filet jest zawijany przeca
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ponieważ nie mogę zagłosować drugi raz, a nie chce być głodna, proszę o dopisanie do mojego zamówienia jeszcze raz fileta (tego kurzęcego) i barszczu. Dziękuję.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
e, kurczęę, chyba se będzie można ewentualnie coś domówić?, nie strasz Kocie!
bo ja tak lajtowo poleciałam ino z barszczem, bo głosowałam, jak byłam najedzona.
a tera mnie trwoga zdjęłła, jak napisałaś, że będziesz głodna, tom się poczuła taka głodna, że nawet te bleee żołądki kacze czy jakieś tam szpacze bym zeżarła!**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Zaś przegapiłem Prosze mnie zapisać na żurek i gulasz cygański.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołka Wyświetlenie odpowiedzie, kurczęę, chyba se będzie można ewentualnie coś domówić?, nie strasz Kocie!
bo ja tak lajtowo poleciałam ino z barszczem, bo głosowałam, jak byłam najedzona.
a tera mnie trwoga zdjęłła, jak napisałaś, że będziesz głodna, tom się poczuła taka głodna, że nawet te bleee żołądki kacze czy jakieś tam szpacze bym zeżarła!Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment