Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziDługi przedłużacz mogę zabrać, ma ok 50 metrów (krótszy też się znajdzie) ale uprzedzam, przywiozę go w piątek ok. południa.
Dzięki.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-09-05, 08:46.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Te kalesony jak już będziecie brać to to muszą być chyba takie jak na ekspedycję na biegun północny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ile czasu spędzimy na Koźlakach? Symbolicznie, czy do wieczora?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
O 11.00 wyjazd autokaru spod ośrodka, o 20.00 powrót z Koźlaków. Chcieliśmy trochę wcześniej wrócić, ale się nie dało.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziO 11.00 wyjazd autokaru spod ośrodka, o 20.00 powrót z Koźlaków. Chcieliśmy trochę wcześniej wrócić, ale się nie dało.
Korzystając z okazji, ponowię pytanie...
Czajniki, talerze, kubki, sztućce są na wyposażeniu domków?
Kalesony każdy bierze swoje, to już wiem
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA to spoko, fakt mogłoby być krócej ze 2 godzinki, ale i tak dobrze.
Korzystając z okazji, ponowię pytanie...
Czajniki, talerze, kubki, sztućce są na wyposażeniu domków?
Kalesony każdy bierze swoje, to już wiem
W sumie o to nie pytałam, bo najważniejsze wyposażenie domku tj. kufel przywożę ze sobąOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-09-05, 10:17.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Tak mi przyszło do głowy...
Na Koźlakach zawsze można zatabaczyć. Chodzi Kaszub i rozdaje chętnym porcje.
Dlatego należy mieć przy sobie papierową chustkę do nosa, bo szmacianej już się potem raczej nie dopierze
Comment
-
-
sergioP - masz przeca odkryte na Zlocie w Trzciance a ongiś ukryte przed nami zdolności - może uszyjesz kalesony bojowe dla Zlotowiczów? Ja chcę takie polarowe z rękawami!
Przepraszam temat kaleson mnie jakoś porwałOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2009-09-06, 01:25.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam temat kaleson mnie jakoś porwał
Comment
-
-
Ja w sprawie kaleson Może nie będą potrzebne? http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=przywidzmb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi
W sumie o to nie pytałam, bo najważniejsze wyposażenie domku tj. kufel przywożę ze sobą
Comment
-
Comment