2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bury_wilk
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 2655

w piątek to nie wszyscy dotrą o takiej godzinie o której widać piłkę...
    Lubię kiedy się zieleni
    Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13952

A może mecz w waterpolo? Jezioro jest tuż. Krokodyle będą w czepkach

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• pirackamuza
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.12
        • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedzi
        w piątek to nie wszyscy dotrą o takiej godzinie o której widać piłkę...
        Jeśli będzie taka nuda jak zwykle, to o każdej porze większość będzie miała problem z dostrzeżeniem piłki
        Toruń przeprasza za Radio Maryja
        www.bobofruty.pl

Comment

• biermann
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.09
          • 2552

Oj oj ale nuda w tym roku.. odwiedziłem zlotowiczów w piątek i wynudziłem się jak nigdy, tego było mi trzeba... na szczęście dzisiaj od 8 już w pracy i mogłem "zapomnieć" o tym że inni dalej muszą się nudzić. Dzięki wszystkim za to, że pozwoliliście mi się troszkę z wami ponudzić
          "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
          Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
          Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
          Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
          Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• Rycho_128
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2007.03
            • 1054

Z wielką przykrością odmeldowałem się, pks, małe pół godzinki i już z powrotrm w domu
            Tym, co zostali - miłej zabawy, tfu, miłego nudzenia się
            Gdański Browar WaRy
            Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
            Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• bury_wilk
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.01
              • 2655

Już po, już w pracy... no i dobrze, bo było przecież okropnie nudno...
              i za tą nudę wielkie dzięki

p.s. Infam, pewnie myślisz, że się zrewanżowałeś, ale ja już normalnie chodzę i na przyszłym zlocie poznasz znaczenie słowa faul

Lubię kiedy się zieleni
              Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Wujcio_Shaggy
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.01
                • 4628

Musiało być nieźle... Tylko trzy komentarze "pozlotowe".
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• arzy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.06
                  • 2814

Dzięki woosie (kierowca) i markowi33 (pilot) Częstochowa cała i zdrowa, zdrowa to za duże słowo , dotarła do domu.
                  Zlot jak to zlot, straszna lipa, powtórzę tylko słowa mojej ślubnej: było zajebiście
                  Dzięki wielkie wszystkim zlotowcom za nudna zabawę, a współlokatorom za poranne wymiany doświadczeń z nadciśnieniem
                  Organizatorom nie dziękuje bo staje się to nudne, z roku na rok coraz większy profesjonalizm.
                  Do następnego Wielkiego Zlotu.
                  Last edited by arzy; 2009-09-14, 08:51.
                  "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  Bractwo Piwne
                  Skład Piwa
                  Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Podziękowania dla kibiców Wisły Kraków, dzięki którym zamiast pociągiem pojechaliśmy autokarem i dotarliśmy później do domu, omijając tradycyjne warszawskie korki o 1 w nocy.

W ogóle transportowo było ciekawie, miło wspominam zwłaszcza jazdę autobusem miejskim "przez łąki, przez pola" - to było coś, o czym świadczyły miny mieszkańców mijanej wsi.

Podziękowania też dla browaru Amber, którego piwo ma tak magiczne właściwości, że jeśli wypije się odpowiednią ilość, można przemykać między kroplami deszczu, co znacznie ułatwia grę w ping-ponga pod chmurką, a wręcz ją przyspiesza.

Comment

• woosaa
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼🍼
                      • 2005.07
                      • 1553

Jazda przegubowcem przez szutry BEZCENNA
                      mb WOS

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

I tylko szkoda, że ktoś nie wpadł na pomysł, by robić foto-stopy na tych szutrach.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• fidoangel
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🥛🥛🥛
                          • 2005.07
                          • 3489

Wielki mi tam "Zlot"
                          Nudno, krótko, już jestem w domciu i se kawę piję i już...
                          Jedyna atrakcja to cała noc podłodze korytarza /za drobnym datkiem na PKP/ i troszkę mnie kości łamią.

Aaaaa ... i czemu teraz pociąg nie odjeżdża zanim nie przyjdzie kilkudziesięciu opancerzonych panów w białych kaskach i nie uciszy młodzieży pijącej piwko z puszek i śpiewających?
                          "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
                          Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
                          Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• chemmobile
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2009.03
                            • 2168

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi
                            Aaaaa ... i czemu teraz pociąg nie odjeżdża zanim nie przyjdzie kilkudziesięciu opancerzonych panów w białych kaskach i nie uciszy młodzieży pijącej piwko z puszek i śpiewających?
                            To jest nowa świecka tradycja - policyjna parada umilająca podróżnym czas w oczekiwaniu na odjazd pociągu.

Ponieważ był to mój pierwszy zlot, ostrzegano mnie, że będzie nudno. Ale nie mówiono, że aż tak nudno! I do tego wszechobecne ZŁO.
                            Podziękowania dla:
                            - gdańskiej komunikacji miejskiej za podstawienie przegubowca potrafiącego jeździć tyłem po kaszubskich bezdrożach
                            - kibicom Śląska Wrocław za buraczenie przez całą drogę powrotną
                            - PKP za kuszetkę w wersji ekonomicznej – czystą, miękką i ciepłą podłogę
                            - kierownikowi campingu za krótkie kołderki
                            - Szarej Adminiscencji i Amberowi za mój pierwszy w życiu własny otwieracz do butelek
                            - Slavoy, Małażonka i brulion – za najbardziej rasistowską partyjkę chińczyka
                            - mojej wątrobie – za przetrwanie trzech dni tylko o kiełbasie i piwie
                            - Jaqba, Qboland, brulion i fido za możliwość wysłuchania ciekawej dyskusji o granulacie mąki
                            - konferansjerowi z Koźlaków za mówienie z sensem a jednocześnie bez sensu i ogólnie za zabawny słowotok
                            - Pirackamuza i Infam za bezbożne dowcipy
                            - sopista za życiową historyjkę o młodym i starym byczku
                            - wszystkim za utrzymywanie wysokiego poziomu nudy i ZŁA

PS. to nie ja spaliłem siekierkę właściciela campingu.
                            Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
                            Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• Pancernik
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2005.09
                              • 9790

Generalnie, siekierki odnaleziono w popiele DWIE.
                              Poza tym, za hasło zlotu uważam "można cofać", co niektórzy z powodu stylu jazdy przegubowca "prawie jak rollercoaster" niemalże wprowadzili w życie... .
                              Odnośnie przegubowca, a w zasadzie jego kierowcy, podobało mi się, gdy próbował protestować, że "z piwem do autobusu nie wolno", ale gdy zobaczył kolejnych zlotowiczów zaopatrzonych w kufle z napojem, się poddał. Pewnie to zdruzgotało mu psychikę i miało wpływ na jego decyzję o trasie dojazdu...

Comment

• Pendragon
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
                                - gdańskiej komunikacji miejskiej za podstawienie przegubowca potrafiącego jeździć tyłem po kaszubskich bezdrożach
                                A dokładnie to gdańskiej komunikacji podmiejskiej, bo to był wóz (MAN NG323 Lion's City G) z PKSu jeżdżącego na zlecenie ZTM - dlatego w barwach miejskich. Aczkolwiek jeśli się mylę (bo pamięć mam dobrą, ale krótką), to niech mnie ktoś poprawi. Dla potwierdzenia wystarczyłaby fotka mordki tego autobusu, ktoś takie zdjęcia robił.

Comment

Przetwarzanie...
                                X