w piątek to nie wszyscy dotrą o takiej godzinie o której widać piłkę...
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
A może mecz w waterpolo? Jezioro jest tuż. Krokodyle będą w czepkach
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziw piątek to nie wszyscy dotrą o takiej godzinie o której widać piłkę...
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Oj oj ale nuda w tym roku.. odwiedziłem zlotowiczów w piątek i wynudziłem się jak nigdy, tego było mi trzeba... na szczęście dzisiaj od 8 już w pracy i mogłem "zapomnieć" o tym że inni dalej muszą się nudzić. Dzięki wszystkim za to, że pozwoliliście mi się troszkę z wami ponudzić"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Z wielką przykrością odmeldowałem się, pks, małe pół godzinki i już z powrotrm w domu
Tym, co zostali - miłej zabawy, tfu, miłego nudzenia sięGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Już po, już w pracy... no i dobrze, bo było przecież okropnie nudno...
i za tą nudę wielkie dzięki
p.s. Infam, pewnie myślisz, że się zrewanżowałeś, ale ja już normalnie chodzę i na przyszłym zlocie poznasz znaczenie słowa faul
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Musiało być nieźle... Tylko trzy komentarze "pozlotowe".Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dzięki woosie (kierowca) i markowi33 (pilot) Częstochowa cała i zdrowa, zdrowa to za duże słowo , dotarła do domu.
Zlot jak to zlot, straszna lipa, powtórzę tylko słowa mojej ślubnej: było zajebiście
Dzięki wielkie wszystkim zlotowcom za nudna zabawę, a współlokatorom za poranne wymiany doświadczeń z nadciśnieniem
Organizatorom nie dziękuje bo staje się to nudne, z roku na rok coraz większy profesjonalizm.
Do następnego Wielkiego Zlotu.Last edited by arzy; 2009-09-14, 08:51."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Podziękowania dla kibiców Wisły Kraków, dzięki którym zamiast pociągiem pojechaliśmy autokarem i dotarliśmy później do domu, omijając tradycyjne warszawskie korki o 1 w nocy.
W ogóle transportowo było ciekawie, miło wspominam zwłaszcza jazdę autobusem miejskim "przez łąki, przez pola" - to było coś, o czym świadczyły miny mieszkańców mijanej wsi.
Podziękowania też dla browaru Amber, którego piwo ma tak magiczne właściwości, że jeśli wypije się odpowiednią ilość, można przemykać między kroplami deszczu, co znacznie ułatwia grę w ping-ponga pod chmurką, a wręcz ją przyspiesza.
Comment
-
-
I tylko szkoda, że ktoś nie wpadł na pomysł, by robić foto-stopy na tych szutrach.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Wielki mi tam "Zlot"
Nudno, krótko, już jestem w domciu i se kawę piję i już...
Jedyna atrakcja to cała noc podłodze korytarza /za drobnym datkiem na PKP/ i troszkę mnie kości łamią.
Aaaaa ... i czemu teraz pociąg nie odjeżdża zanim nie przyjdzie kilkudziesięciu opancerzonych panów w białych kaskach i nie uciszy młodzieży pijącej piwko z puszek i śpiewających?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziAaaaa ... i czemu teraz pociąg nie odjeżdża zanim nie przyjdzie kilkudziesięciu opancerzonych panów w białych kaskach i nie uciszy młodzieży pijącej piwko z puszek i śpiewających?
Ponieważ był to mój pierwszy zlot, ostrzegano mnie, że będzie nudno. Ale nie mówiono, że aż tak nudno! I do tego wszechobecne ZŁO.
Podziękowania dla:
- gdańskiej komunikacji miejskiej za podstawienie przegubowca potrafiącego jeździć tyłem po kaszubskich bezdrożach
- kibicom Śląska Wrocław za buraczenie przez całą drogę powrotną
- PKP za kuszetkę w wersji ekonomicznej – czystą, miękką i ciepłą podłogę
- kierownikowi campingu za krótkie kołderki
- Szarej Adminiscencji i Amberowi za mój pierwszy w życiu własny otwieracz do butelek
- Slavoy, Małażonka i brulion – za najbardziej rasistowską partyjkę chińczyka
- mojej wątrobie – za przetrwanie trzech dni tylko o kiełbasie i piwie
- Jaqba, Qboland, brulion i fido za możliwość wysłuchania ciekawej dyskusji o granulacie mąki
- konferansjerowi z Koźlaków za mówienie z sensem a jednocześnie bez sensu i ogólnie za zabawny słowotok
- Pirackamuza i Infam za bezbożne dowcipy
- sopista za życiową historyjkę o młodym i starym byczku
- wszystkim za utrzymywanie wysokiego poziomu nudy i ZŁA
PS. to nie ja spaliłem siekierkę właściciela campingu.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Generalnie, siekierki odnaleziono w popiele DWIE.
Poza tym, za hasło zlotu uważam "można cofać", co niektórzy z powodu stylu jazdy przegubowca "prawie jak rollercoaster" niemalże wprowadzili w życie... .
Odnośnie przegubowca, a w zasadzie jego kierowcy, podobało mi się, gdy próbował protestować, że "z piwem do autobusu nie wolno", ale gdy zobaczył kolejnych zlotowiczów zaopatrzonych w kufle z napojem, się poddał. Pewnie to zdruzgotało mu psychikę i miało wpływ na jego decyzję o trasie dojazdu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi- gdańskiej komunikacji miejskiej za podstawienie przegubowca potrafiącego jeździć tyłem po kaszubskich bezdrożach
Comment
-
Comment