Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziNo niestety,ale mam fotkę z boku autobusu,nr boczny to 9277 (może to coś pomoże).
Oto fotka naszego szutrownika wstecznego:
Last edited by Pendragon; 2009-09-14, 13:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dotarłem wczoraj wieczorem, cały ale zjeb...y ale szczęśliwy . Zlot jak zwykle nudny ale inaczej poziom organizacji idzie w górę w strasznym tempie na piętnasty zlot to chyba hotel pięciogwiazdkowy będzie oraz kawiory i łososie zamiast kiełbasy. Podziękowania dla
Administracji oraz współbiesiadników za całokształt .
Comment
-
-
Dotarliśmy wczoraj, po ciężkich bojach w pociągu max pełnym
Wielkie dzięki za wszech otaczającą nudę, pysznego "Pysia", niezapomniane wrażenia wycieczkowe, wikt i opierunek. Dzięki raz jeszcze za kolejną możliwość zdarcia sobie gardła do cna i wywijania hołupców przy dźwiękach swojskiej muzyki.
Jeszcze chyba nie zaklimatyzowałam się w pracy, jakoś dziwnie mi dziś.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za rok (albo jeszcze wcześniej)
"Przyszła porządna kobieta"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedzi"Przyszła porządna kobieta"
W każdym razie pisanie sobie na desce takich tekstów i przypinanie tego do własnej piersi??? Faajnie!Last edited by Rycho_128; 2009-09-14, 13:52.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwsze primo - z tej całej nudy rzeczywiście najnudniejszy był rallycross przegubowcem (przy częstszej jeździe w takich warunkach, z takimi chlorami i z obijaniem przegubem o podłoże to on najwyżej jeszcze 3 miesiące pociągnie...)
Drugie primo - nie chce mi się dziękować nikomu i już! A na pewno nie Infamowi za to, że mimo pokazania pindoli nie mogliśmy z Docentem obejrzeć cycków Marusi i Małejżonki
Trzecie primo - podczas dzisiejszego końcowego patrolu okazało się, że ktoś zostawił ciechanowski kufel. Do odebrania w ośrodku
I czwarte primo - wszyscy jesteście chlory, alkoholiki i zboczuchy, a Iron największy! Całe szczęście, że już go nie było, gdy dzisiaj około południa do ośrodka przyjechała grupa czwartoklasistów...
A Jaqba powinna na plecach mieć napis "Poszła porządna kobieta".Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Zasadniczo to nie ma co się rozpisywać. Świetna impreza w gronie sympatycznych ludzi.
Specjalne podziękowania dla:
-luklaza za transport
-kiszota za godnego przeciwnika w "świętej wojnie"
-Promila za niewiarygodny notesik z batmanem
-Pirackiejmuzy za sprośne piosenki
-adminostwu za organizację imprezy
-Żąleną za papryczkę przez którą dostałem wylewu
Dodatkowo, wyjątkowo ciepłe pozdrowienia dla Małgosi i Michała.
A w ogóle to była nuda i zło. I było jakieś mętne, niedobre piwo a Chemobile spalił dwie siekiery
PS. Czy ktoś oprócz mnie zauważył, że padał deszcz?"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Strasznie nie chce mi się dzisiaj pracować... To na pewno wina szanownych zlotowiczów i tego że było nudno
Fotopstrykaczy proszę bardzo uprzejmie o wrzucenie zdjęć na sieć i podzielenie się z innymi, też to uczynię w niedługim czasie.
A ekipie wrocławskiej (jakby z nadmiaru wrażeń zapomnieli) przypominam, że moje wproszenie się na tydzień-dwa w listopadzie jest nadal aktualneI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Fotopstrykaczy proszę bardzo uprzejmie o wrzucenie zdjęć na sieć i podzielenie się z innymi, też to uczynię w niedługim czasie.
(...)"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Ja mam całkowicie inne zdanie od Waszego. Mię się podobało*. Było niezwykle interesująco**. Spotkałem bardzo ciekawe osoby***. Zaznałem niecodziennych przeżyć****. Spędziłem czas w niezmiernie miłym towarzystwie*****. Ani chwili się nie nudziłem******. Poza tem - pogoda była przepiękna, okolica malownicza*******.
* - najbardziej jak sąsiedni pokoik dziwił się, że można spać w piżamie (poczułem się wielki)
** - wszędzie węszę interes
*** - errata: powinno być "ciekawskie"
**** - nie co dzień kładę się spać o 2:00
***** - to normalka, uwielbiam siebie
****** - bo od piątku do niedzieli szukałem tego kolesia co mi buchnął aparat, ok, może macie rację, że na tym zlocie nie miałem ze sobą aparatu, nie nudziłem się
******* - bo ja coś odnoszę, że mam wrażenie, że tu już byłem 20 lat temu
Ludzie kochani, świetnie spędzony czas. Się z Wami nie widziałem od 2 lat (bo tak wyszło) i ten zlot był mi potrzebny. Droga powrotna nudna bo Darek mało śpiewał, Justi kopała mnie w plecy a Ark spowodował korek pod dworcem centralnym w Warszawie. Ark, dzisiaj (pewnie z Twojego powodu) ktoś podłożył bombę w złotych tarasach, nie chcieli mnie wpuścić...
Dobra, koniec. Do zobaczenia za rok w Terespolu.
Comment
-
-
Dziękuję współzlotowiczom wszystkim naraz i każdemu osobno za kolejny nudny zlot .
Już doszedłem do siebie po powrocie i nudzie na zlocie.
Marusi i luklazowi za możliwość degustacji pysznych piwek domowych.
Nie wiem komu za wspaniałego "pysia"
Organizatorom za profesjonalną organizację.
Wasze zdrowie piwem zlotowym które jeszcze jest dziś pijalne
PS
Rajd przywidzki przegubem po bezdrożach BEZCENNYZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
No to teraz ja.
Pewnie się powtórzę, ale było zimno, nudno i ZŁO.
Wszystko jakoś do dupy było.
Same piwożłopki i piwożłopy.
Poznałem kilku w miarę ciekawych ludzi, ale te gadki z nimi o pogodzie i takie tam. Do dupy.
Podróż do browaru przegubowcem, jakby taksówek nie było. Do dupy.
Piwo w większości mętne i marki jakieś mało znane. Co to Tyskiego tam nie mają? Do dupy.
Koszulka zlotowa też dziwna. Jakiś kozioł z rogami, nie wiadomo czemu w kształcie cyferki 8. Kozłom nie rosną tak rogi! Kto to projektował? Do dupy.
Mimo wszystko dziękuję Organizatorom za szczere chęci. Cóż, nie zawsze wszystko się nam w życiu udaje.
Jasiu mówił, że Wielkie Zloty wciągają. Dupa, nie wciągają. Jak kiedyś zorganizujecie naprawdę Wielki Zlot to może przyjadę. Wezmę notesik z Supermanem.
I tak na koniec: chemmobile, co Ci były winne te dwie biedne siekierki?
Comment
-
-
Ponieważ musiałem się zawinąć, niestety, już w sobotę (w połowie Zlotu), dziękuję wszystkim ... w połowie i ... połowicznie za wszystko /2- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Dotarłem 20 minut temu.
Dzięki wszystkim za przynudzanie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment