Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
Lubie te zlotowe nudy...
No to jeszcze ja. Krótko, a treściwie: wieeelka szkoda, że dziś nie jest już 10 września 2010Last edited by Rycho_128; 2009-09-15, 08:56.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
N.U.D.A. cokolwiek to znaczy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
A ja wreszcie napiłbym się piwa, bo na zlocie chyba z 5 lub 6 wypiłem
Było nieźle, ale strasznie daleko. No i rzeczywiście wali nudą coraz bardziej.
Towarzycho inteligentne. Zabawa w autobusie przednia. Browar ładny. Piwo smaczne. Koźlaki ciekawe. Domki niezłe. Pogoda wystarczająca. Kark obolały jeszcze czuję.
PS1. W drodze powrotnej chciałem samochodem wjeżdżać na czerwonym
PS2. Tradycyjny telefon po nocy w niedzielę ze śpiewem to już normalnie nudziarskie przegięcie. I to jeszcze żeby sam Admin takie figle zapodawał...MM961
4:-)
Comment
-
-
Było zajefajnie. Pierwszy raz trafiłem na zlot, ale na pewno nie ostatni...
W przyszłym roku tez będzie przejażdżka przegubowcem po szutrach? Bo jak nie to ja nie jadę
Podziękować za wszystko. I piwko, choć mi znane, bo do Bielkówka mam blisko, i za Pysia, i za... można by długo wymieniać, więc nie będę się rozpisywał.
"Można cofać...""Jak sie nie ma co sie lubi, to się kradnie co popadnie..." - zasłyszane
Comment
-
-
W imieniu reprezentacji bielsko-czechowickiej czyli: sezamek, darekeb, juri i "plusjeden" ogromne dzięki za organizację Zlotu, atrakcji okołozlotowych, świetne towarzystwo i całą mase innych rzeczy dla których chciało się jechać te 750km w jedną stronę :]
P.S. W przyszłym roku obiecujemy wyprodukować więcej "Pysia" w różnych odmianach smakowych"Emerytura to to, na co mężczyzna przechodzi po śmierci, a kobieta po ślubie." ;)
Comment
-
-
Mam prośbę do zlotowiczów-fotografów.
Nie bardzo pamiętam kto z Was cykał zdjęcia.
Jeśli przypadkiem komuś napatoczyłem się w obiektyw,
to prosiłbym o przesłanie linka do zdjęć.
Chciałbym upamiętnić mój pierwszy zlot poprzez
oprawienie w ramki swojej pijackiej mordki i powieszenie jej na ścianieLast edited by chemmobile; 2009-09-15, 21:13.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziNie bardzo pamiętam kto z Was cykał zdjęcia.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sezamek Wyświetlenie odpowiedziP.S. W przyszłym roku obiecujemy wyprodukować więcej "Pysia" w różnych odmianach smakowychbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziTo jest nowa świecka tradycja - policyjna parada umilająca podróżnym czas w oczekiwaniu na odjazd pociągu.
Ponieważ był to mój pierwszy zlot, ostrzegano mnie, że będzie nudno. Ale nie mówiono, że aż tak nudno! I do tego wszechobecne ZŁO.
Podziękowania dla:
- gdańskiej komunikacji miejskiej za podstawienie przegubowca potrafiącego jeździć tyłem po kaszubskich bezdrożach
- kibicom Śląska Wrocław za buraczenie przez całą drogę powrotną
- PKP za kuszetkę w wersji ekonomicznej – czystą, miękką i ciepłą podłogę
- kierownikowi campingu za krótkie kołderki
- Szarej Adminiscencji i Amberowi za mój pierwszy w życiu własny otwieracz do butelek
- Slavoy, Małażonka i brulion – za najbardziej rasistowską partyjkę chińczyka
- mojej wątrobie – za przetrwanie trzech dni tylko o kiełbasie i piwie
- Jaqba, Qboland, brulion i fido za możliwość wysłuchania ciekawej dyskusji o granulacie mąki
- konferansjerowi z Koźlaków za mówienie z sensem a jednocześnie bez sensu i ogólnie za zabawny słowotok
- Pirackamuza i Infam za bezbożne dowcipy
- sopista za życiową historyjkę o młodym i starym byczku
- wszystkim za utrzymywanie wysokiego poziomu nudy i ZŁA
PS. to nie ja spaliłem siekierkę właściciela campingu.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Dla chętnych linka do paczki z rozmazanymi, nudnymi fotkami, na których w dodatku czasem widać "ZŁO!", oraz "Wielką Złotą Rurę", na PW.
Pozdrawiam, pociągając solidnie z tabakiery i marząc o golonce.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Witam,
zamieszczam link do kilku nudnych zdjęć z Wielkiego Zlotu: http://wyslijto.pl/plik/ldn7wwg9xd
Wielkość pliku 62,1 MB. Można ssać
Pozdrawiam
Comment
-
Comment