Cofniemy się - chciałeś napisać. Nie wiem czy można?
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCofniemy się - chciałeś napisać. Nie wiem czy można?MM961
4:-)
Comment
-
-
Niedługo być może nie tylko drezyną ale i prawdziwym ciapągiem da się tam przejechać ( z Pruszcza do Kolbud, póki co nie dalej). Tak gadają, ale wiadomo - wybory idą
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNiedługo być może nie tylko drezyną ale i prawdziwym ciapągiem da się tam przejechać ( z Pruszcza do Kolbud, póki co nie dalej). Tak gadają, ale wiadomo - wybory idąDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Nieoczekiwana aktywność użytkowników w plotkarskim wątku zeszłorocznego zlotu jest chyba dowodem nieodpartej chęci poplotkowania o(przed) tegorocznym zlocie(tem)- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
No cóż w tym wątku jest przynajmniej cieplutko w niektórych można zamarznąć.
Uwaga cofamŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Jak sobie przypomnę sekcję ornitologiczną to nie wiem, gdzie bywa różowiej - chyba jednak na zlotachŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJak sobie przypomnę sekcję ornitologiczną to nie wiem, gdzie bywa różowiej - chyba jednak na zlotach
P.S. Oczywiście - też COFAM!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziUwaga cofamPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziP.S. Oczywiście - też COFAM!- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Żą podaj jeno termin i miejsce, a i chętni się znajdąŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment