Qboland i ja zgłaszamy swoją obecność
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
Mi się raczej nie zechce... Nudy i zimno na tych zlotach. I kolejki po piwo. Ostatnio nawet kajakarze się nie zjawiają i mecze takie na serio - profanacja normalnie... i pindora nikt nie zgubił... chyba nawalę się w domu...
Tylko Chuck Norris wie co się stało z VIII zlotem.
Chuck Norris był już na IX zlocie. 2 razy. <- from JAckson...
Comment
-
-
zgłaszam chęć pobytu na zlocie lubię się nudzić w nuuudnym towarzystwie.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKu pamięci, przez Simona proponowany był ten ośrodek: http://www.lapino.laczpol.pl/pl/onas.htmlCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
NiePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedzitam, trzeba jechać .- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzi
mam tylko nadzieję że jakieś egzaminy w tym czasie basik nie wyjdą ....
Comment
-
-
@#$$ zbita, dowiedziałem się właśnie że termin Koźlaków został klepnięty na tydzień później :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A co się stało? Olali nas?
Comment
-
-
Nie olali, dalej chcą organizować zlot tyle, że skoro termin koźlaków się przesunął, a zlot miał być z nim skorelowany to chyba i zlot trzeba będzie przesunąć na standardowy termin.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNie olali, dalej chcą organizować zlot tyle, że skoro termin koźlaków się przesunął, a zlot miał być z nim skorelowany to chyba i zlot trzeba będzie przesunąć na standardowy termin.
No cóż, chyba jesteśmy skazani na ten 2 weekend września
Comment
-
-
W ramach zlotowej rozgrzewki proponuję przejażdżkę drezynami na przebiegającej przez Łapino (przez Bielkowo zresztą też - trasa przebiega ok. 3km od browaru) wyłączonej z ruchu linii kolejowej. Byłem w miniony weekend i rozrywka jest przednia. Drezyny są duże (12-osobowe), beczkę też da radę zabrać, jednorazowo wchodzi 48 osób (więc można się zabrać w dwóch turach) i jest to chyba jedyny środek lokomocji, którym można podróżować po pijaku (jak wiadomo nawet rower odpada ). Po drodze - kapitalne plenery, wiejskie boiska piłkarskie (obowiązkowy mecz !) i świetne miejsca na ognisko. Moje wstępne negocjacje wskazują na koszt rzędu 15 zł/os. za 5-godzinną wycieczkę. Więcej szczegółów na www.drezyny.pl, mogę też negocjować dalej, jeśli pomysł chwyci.
Wasze zdrowie
Comment
-
Comment