Właśnie zgłosiłem swój udział w Zlocie, ale nie wiem czy mnie zarejestrowało ?, mój koszyk jest pusty
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedzimój koszyk jest pustyToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi2 kwestie.
Czy w tym roku koszulka jest obligatoryjna?
Po drugie - tez o koszulce - po "zakupie" zlotu, gdy wchodzi się w zawartość koszyka, to koszulka pojawia się domyślna (L) zamiast zaznaczonej przeze mnie (XXL).
Z powodu tych wątpliwości nie zatwierdziłem zakupu. Ba, nawet go wykasowałem
Czekam na wyjaśnienia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi2 kwestie.
Czy w tym roku koszulka jest obligatoryjna?
Po drugie - tez o koszulce - po "zakupie" zlotu, gdy wchodzi się w zawartość koszyka, to koszulka pojawia się domyślna (L) zamiast zaznaczonej przeze mnie (XXL).
Z powodu tych wątpliwości nie zatwierdziłem zakupu. Ba, nawet go wykasowałem
Czekam na wyjaśnienia...
2) Hm, może coś źle Ci się wkliknęło... nie mogę odtworzyć takiego zdarzenia i u mnie pojawia się dobrze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie zgłosiłem swój udział w Zlocie, ale nie wiem czy mnie zarejestrowało ?, mój koszyk jest pusty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Musze przyznać, że u mnie również zapisywanie na zlot przebiegało z problemami. Trzeba klikać po kilka razy ten sam przycisk (FF 3.0.11), nie wiadomo czy zamówienie wyszło, czy nie. Dopiero teraz dotarłem do momentu w którym powinienem dostać mail zwrotny. Zapisywałem się jednak przedwczoraj i wtedy chyba zamówienie nie przeszło (a jeżeli przeszło to melduję, że zapisuję siebie tylko raz )MM961
4:-)
Comment
-
-
Jeśli ktoś z Was nie otrzymał potwierdzenia mailem to znaczy że zgłoszenie nie zostało zarejestrowane. Trzeba klikać aż do skutku czyli do otrzymania potwierdzenia Na pewno nie zajmie więcej czasu niż wpisanie swego zapotrzebowania zlotowego ręcznieLast edited by ART; 2009-07-08, 21:02.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Się mi wydaje, że seta, jako kierownik domku nr 7 "bojzbend", winien być tytułowany "frontmanem" raczej...
Co do potwierdzenia uczestnictwa w Zlocie, jest dobrze - w mailu mam napisane CZAS REALIZACJI PIĘĆ DNI ROBOCZYCH. Kurczę, na pięć dni to nam piwa w Bielkówku nie starczy...
A do koszulek - czy jest już jakiś, za przeproszeniem, przeciek w temacie dizajnu tychże?
Comment
-
-
Dizajn koszulki ma być rzekomo taki że w materiale mają być ze 4 otworyLast edited by ART; 2009-07-09, 14:06.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Mam pytanie - gdzie i kiedy odbył się I Zlot? Jeśli jest temat o tym, to poproszę tylko o linka Do pozostałych tematów zlotowych dotarłem, a do tego nie - czyżby ten pierwszy nie był opisany?
No i wzorem roku poprzedniego warto by się już teraz zastanowić, gdzie spotykamy się za rok? Ja bym był za Janowem Lubelskim, a na drugim miejscu widziałbym odwiedziny w Pokrówce, a na trzecim w Miłosławiu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie - gdzie i kiedy odbył się I Zlot? Jeśli jest temat o tym, to poproszę tylko o linka Do pozostałych tematów zlotowych dotarłem, a do tego nie - czyżby ten pierwszy nie był opisany?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dzięki Ahumbo!
Nie mogłem znaleźć, bo był to zjazd a nie zlot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Czyli było tak:
1. 2002.09.20-22 - Jezierzany (k. Legnicy) - Browar Namysłów
2. 2003.09.19-21 - Wieżyca - Browar Amber
3. 2004.09.10-12 - Boszkowo (k. Leszna) - Browar GAB (chociaż EDI był za miedzą, tzn. lasem)
4. 2005.09.09-11 - Borsuki Kolonia (k. Pułtuska) - Browar Ciechanów
5. 2006.09.08-10 - Zwierzyniec - Browar Zwierzyniec
6. 2007.09.07-09 - Trzcianka - Browar Czarnków
7. 2008.09.12-14 - Siewierz - Browar Na Jurze (Zawiercie)
A będzie:
8. 2009.09.11-13 - Przywidz - Browar Amber (po raz drugi)
9. ???
10. ???
...Last edited by Pendragon; 2009-07-28, 20:04.
Comment
-
Comment