2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tomek35
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.02
    • 497

Właśnie zgłosiłem swój udział w Zlocie, ale nie wiem czy mnie zarejestrowało ?, mój koszyk jest pusty

Comment

• pirackamuza
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.12
      • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedzi
      mój koszyk jest pusty
      Obżartuch...
      Toruń przeprasza za Radio Maryja
      www.bobofruty.pl

Comment

• mark33
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.04
        • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
        2 kwestie.
        Czy w tym roku koszulka jest obligatoryjna?
        Po drugie - tez o koszulce - po "zakupie" zlotu, gdy wchodzi się w zawartość koszyka, to koszulka pojawia się domyślna (L) zamiast zaznaczonej przeze mnie (XXL).
        Z powodu tych wątpliwości nie zatwierdziłem zakupu. Ba, nawet go wykasowałem
        Czekam na wyjaśnienia...
        Też brałem XXL i wszystko przebiegło pomyślnie.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23933

2 kwestie.
          Czy w tym roku koszulka jest obligatoryjna?
          Po drugie - tez o koszulce - po "zakupie" zlotu, gdy wchodzi się w zawartość koszyka, to koszulka pojawia się domyślna (L) zamiast zaznaczonej przeze mnie (XXL).
          Z powodu tych wątpliwości nie zatwierdziłem zakupu. Ba, nawet go wykasowałem
          Czekam na wyjaśnienia...
          1) nie jest, można zrezygnować i wpisać w uwagach w "zamówieniu" i dokonać przelewu o 20,00 PLN mniej (jak zamówię mniej koszulek niż deklarowałem, będę miał wyższą cenę jednostkową koszulki, a że nie wiem ile osób będzie zainteresowanych taką opcją, ktuś za to musi beknąć )

2) Hm, może coś źle Ci się wkliknęło... nie mogę odtworzyć takiego zdarzenia i u mnie pojawia się dobrze.
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23933

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedzi
            Właśnie zgłosiłem swój udział w Zlocie, ale nie wiem czy mnie zarejestrowało ?, mój koszyk jest pusty
            Jesli dostałeś potwierdzenie na maila, to na pewno tak.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• JAckson
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2004.05
              • 6123

Musze przyznać, że u mnie również zapisywanie na zlot przebiegało z problemami. Trzeba klikać po kilka razy ten sam przycisk (FF 3.0.11), nie wiadomo czy zamówienie wyszło, czy nie. Dopiero teraz dotarłem do momentu w którym powinienem dostać mail zwrotny. Zapisywałem się jednak przedwczoraj i wtedy chyba zamówienie nie przeszło (a jeżeli przeszło to melduję, że zapisuję siebie tylko raz )
              MM961
              4:-)

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23933

Jeśli ktoś z Was nie otrzymał potwierdzenia mailem to znaczy że zgłoszenie nie zostało zarejestrowane. Trzeba klikać aż do skutku czyli do otrzymania potwierdzenia Na pewno nie zajmie więcej czasu niż wpisanie swego zapotrzebowania zlotowego ręcznie
                Last edited by ART; 2009-07-08, 21:02.

Comment

• Pancernik
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2005.09
                  • 9790

Się mi wydaje, że seta, jako kierownik domku nr 7 "bojzbend", winien być tytułowany "frontmanem" raczej...

Co do potwierdzenia uczestnictwa w Zlocie, jest dobrze - w mailu mam napisane CZAS REALIZACJI PIĘĆ DNI ROBOCZYCH. Kurczę, na pięć dni to nam piwa w Bielkówku nie starczy...

A do koszulek - czy jest już jakiś, za przeproszeniem, przeciek w temacie dizajnu tychże?

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23933

Dizajn koszulki ma być rzekomo taki że w materiale mają być ze 4 otwory
                    Last edited by ART; 2009-07-09, 14:06.

Comment

• Pendragon
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

Mam pytanie - gdzie i kiedy odbył się I Zlot? Jeśli jest temat o tym, to poproszę tylko o linka Do pozostałych tematów zlotowych dotarłem, a do tego nie - czyżby ten pierwszy nie był opisany?

No i wzorem roku poprzedniego warto by się już teraz zastanowić, gdzie spotykamy się za rok? Ja bym był za Janowem Lubelskim, a na drugim miejscu widziałbym odwiedziny w Pokrówce, a na trzecim w Miłosławiu.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Ahumba
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9071

Mam pytanie - gdzie i kiedy odbył się I Zlot? Jeśli jest temat o tym, to poproszę tylko o linka Do pozostałych tematów zlotowych dotarłem, a do tego nie - czyżby ten pierwszy nie był opisany?
                        I Oficjalny Wielki Zlot odbył się przy okazji giełdy z Chojnowie we wrześniu 2002. Nocleg był zorganizowany w domkach OSiR-u w Jezierzanach.
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Ahumba
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.05
                          • 9071

A tu masz linka

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Pendragon
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

Dzięki Ahumbo!
                            Nie mogłem znaleźć, bo był to zjazd a nie zlot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

No ja wtedy zaliczyłem zdecydowanie zjazd.

Comment

• Pendragon
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

Czyli było tak:

1. 2002.09.20-22 - Jezierzany (k. Legnicy) - Browar Namysłów
                                2. 2003.09.19-21 - Wieżyca - Browar Amber
                                3. 2004.09.10-12 - Boszkowo (k. Leszna) - Browar GAB (chociaż EDI był za miedzą, tzn. lasem)
                                4. 2005.09.09-11 - Borsuki Kolonia (k. Pułtuska) - Browar Ciechanów
                                5. 2006.09.08-10 - Zwierzyniec - Browar Zwierzyniec
                                6. 2007.09.07-09 - Trzcianka - Browar Czarnków
                                7. 2008.09.12-14 - Siewierz - Browar Na Jurze (Zawiercie)

A będzie:
                                8. 2009.09.11-13 - Przywidz - Browar Amber (po raz drugi)
                                9. ???
                                10. ???
                                ...
                                Last edited by Pendragon; 2009-07-28, 20:04.

Comment

Przetwarzanie...
                                X