Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
Były jeszcze 3 zloty zerowe, wszystkie od czerwca do października 2001, wszystkie pod patronatem Piasta (dzięki uprzejmości ś.p. Simona) ilość osób od 13 do dwudziestukilku. Kolejno: Srebrna Góra, Lubomierz, Sułów.
Co do Boszkowa: pierwotnie Zlot miał się odbyć pod egidą browaru Szwejk, ale jak już zaklepaliśmy noclegosy, to Szwejk padł, no i GABa poprosiliśmy, mimo sporej odległosci nie robili problemu z dowozem piwa, no i tak właśnie to się stało
Co do zlotu za rok, to widzę Lwówek Śląski - powrót browaru z zaświatówAle to wszystko jeszcze się okaże.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Co do zlotu za rok, to widzę Lwówek Śląski - powrót browaru z zaświatów
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSłuszna idea. Lwówek za rok a najdalej za dwa powinien być uhonorowany. Powinni do tego czasu wystartować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPowinni do tego czasu wystartować
Comment
-
-
Czy wzorem roku po poprzedniego i "poprzedniego-poprzedniego" (a może i dalszych poprzednich, tego nie wiem, bo nie byłem), ktoś szykuje piwną niespodziankę w postaci beczki (beczek?) z czymś innym niż Amber? Przydałaby się jakaś skromna reprezentacja innego browaru. Chodzi mi po głowie zwłaszcza Gościszewo (bo najbliżej).
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzy wzorem roku po poprzedniego i "poprzedniego-poprzedniego" (a może i dalszych poprzednich, tego nie wiem, bo nie byłem), ktoś szykuje piwną niespodziankę w postaci beczki (beczek?) z czymś innym niż Amber? Przydałaby się jakaś skromna reprezentacja innego browaru. Chodzi mi po głowie zwłaszcza Gościszewo (bo najbliżej).Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Primo po pierwsze - wiadomo co.
Primo po drugie - nie znam się na beczkach, głowicach, itp i td...
Primo po trzecie - są na tym forum i będą na zlocie osoby obeznane w temacie, ba nawet praktykujące takie zakupy.
Primo po czwarte, Rychu, masz autobus na osiedle co pół godziny od dziś, cieszysz się?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPrimo po pierwsze - wiadomo co.
Primo po drugie - nie znam się na beczkach, głowicach, itp i td...
Primo po trzecie - są na tym forum i będą na zlocie osoby obeznane w temacie, ba nawet praktykujące takie zakupy.
Primo po czwarte, Rychu, masz autobus na osiedle co pół godziny od dziś, cieszysz się?
Ja wiem, że byłem złośliwy, pisząc posta #99, ale na pocieszenie dodam, że rzadko mi się zdarza bycie złośliwym.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzy wzorem roku po poprzedniego i "poprzedniego-poprzedniego" (a może i dalszych poprzednich, tego nie wiem, bo nie byłem), ktoś szykuje piwną niespodziankę w postaci beczki (beczek?) z czymś innym niż Amber? Przydałaby się jakaś skromna reprezentacja innego browaru. Chodzi mi po głowie zwłaszcza Gościszewo (bo najbliżej).Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W porządku, niech to będzie niespodzianką
Chciałem tylko podsunąć myśl gdyby jeszcze nikt na nią nie wpadł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziZ autobusu cieszę się jak cholera.
A żeby tak nie być całkiem poza tematem, to na pierwszym przystanku na Świętokrzyskiej (przy kościele) chyba zatrzymuje się też PKS do Przywidza? Sprawdź to, nie musiałbyś drałować tyle do centrum w drodze na zlot.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTeraz będziesz mógł częściej zjeżdżać z górki do miasta by się napić piwa. Ba! nawet będziesz mógł równie często wracać
A żeby tak nie być całkiem poza tematem, to na pierwszym przystanku na Świętokrzyskiej (przy kościele) chyba zatrzymuje się też PKS do Przywidza? Sprawdź to, nie musiałbyś drałować tyle do centrum w drodze na zlot.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment