2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizarezerwuj sobie już teraz urlop na 9. zlot Browarbizu!
Dziewiąty czy ósmy, bo ja i tak mało z nich pamiętam, ale, że jednego całkiem, to nie przypuszczałem...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Po pierwsze - dobrze że pierwszy tydzień (może będzie cieplej???), a po drugie, czy to Bielkówko już pewne na 100%? jeżeli tak, to idę (piechotą!!!). A z moich wyliczeń to ósmy, a nie dziewiąty chyba...Last edited by Rycho_128; 2008-11-27, 09:22.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
-
Zgłaszam obecność.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Rychu, gratuluję odwagi. Do Bielkówka masz 10 km, a do prawdopodobnego (Łapino) miejscu zlotu jakieś 17 A 8 zlot jest tajny, dla krewnych i znajomych królika, zagraniczny i odbędzie się wczesną wiosną
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA 8 zlot jest tajny, dla krewnych i znajomych królika, zagraniczny i odbędzie się wczesną wiosnąLast edited by Rycho_128; 2008-11-27, 15:07.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Ja już mam problemy z urlopem na 2009. Ale podnoszę dwie ręce do góry.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Byłem na wszystkich Zlotach od Jezierzan począwszy.
Nie wyobrażam sobie, abym w przyszłym roku miał sobie odmówić niewątpliwą przyjemność nudzenia się w Waszym TowarzystwieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziPrzewiduję, że na przyszłym zlocie się pojawię W końcu to troszkę bliżej niż na śląskLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTaki to był Śląsk jak to,że Ty mieszkasz w Szczecinie.
Wracając do tematu...Czas normalnie planować urlopa
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziByłem na wszystkich Zlotach od Jezierzan począwszy.
Musiałby jakiś kataklizm nastąpić (odpukać), żeby mnie nie było na jakimś Zlocie
Comment
-
-
Ku pamięci, przez Simona proponowany był ten ośrodek: http://www.lapino.laczpol.pl/pl/onas.html
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment