2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Strusio
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.09
    • 34

Spotkanie jak zwykle niezwykle udane. Dziękujemy Wszystkim za taką nudę. Do zobaczenia na następnym zlocie.
    Pozdrawiamy Strusio ze Strusiową.

Comment

• dyrektor
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.05
      • 1039

Zgodnym chórem dołączam się do osób bardzo znudzonych tym zloto/spotkaniem i tym bardziej było mi miło poznać wiekszość z Was i wszechobecne zło, tudzież zło w czystej postaci. W szczególnosci dziękuję sponsorowi zlotu Browarowi Amber i jego ludziom (wiem, że Ty też nad nami czuwałeś), Panu Panie Zbyszku - Browar Gościszewo, oraz Gdańskiej Brovarni (Biermann). Administracji (mam nadzieję Arcie, że w niedzielę już mogłeś odpocząć), mym lekomańskim współlokatorom, Ewie, iż była klucznikiem, Woosie za wymianki, Marusi i Gosi za całowanki na koniec, Justi, Pieci za pogadanki o piłce i układach, Rychowi 128 i Tomkowi 35, że wiem który jest teraz który, Panu kierowcy autobusu, ser Kierownikowi campingu za trzymanie szyku marynarkowego, Pani bez logopedy za pyszne sniadanie, chłopakom ze śląska za gwarę/ śląski akcent (Pieci za kresowy) i oczywiście muzykantom. Niepamietam kiedy siedziałem przy ognisku pijąc piwo zajadając kiełbaski (zjadłem z 10 - jak trzeba to dopłacę) słyszałem gitarę i .....(do dzisiaj mam w uszach ....muchy i komary) Piracki jesteś Wielki - dzięki.
      http://www.for-nails.pl/
      http://stanbud.biz/
      https://www.facebook.com/pages/Sklep...89562121174566

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi
        A H-szło?
        Chyba H-zło!

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzi
        ... zloto/spotkaniem ...
        To był Złot po prostu.

Źli ludziska, zrobiłem na złocie 606 zdjęć, co świadczy, że zło nie osiągnęło jeszcze czystej postaci. Jak widzieliście, na zdjęciu w galerii, ART i pirackamuza już to dostrzegli.

Ponieważ niektóre osoby prosiły mnie o udostępnienie całego zła, bez wybierania, zamieszczam wszystko podzielone na 3 pliki, razem ok 1,5GB. Usunąłem tylko całkowicie nieudane technicznie fotki. Jest też jedno nagranie.
        Proponuję żeby zainteresowani już pisali do mnie o linki. Mam nadzieję, że do wieczora będę je miał.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Ja się piszę na wszystkie linki, hasła i co tam jeszcze. Podeślijcie, dobrzy... eee... źli ludzie.

Comment

• Rycho_128
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2007.03
            • 1054

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzi
            Rychowi 128 i Tomkowi 35, że wiem który jest teraz który
            No to było w końcu dyrektora osobiście, po tylu latach bywania na Przymorzu...
            Last edited by Rycho_128; 2009-09-17, 11:54.
            Gdański Browar WaRy
            Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
            Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• centon
              † 2017 Piwosz w Raju
              • 2004.03
              • 575

Witam
              dla zainteresowanych fotki które wykonałem zanim aparat padł

hasło
              przywidz
              Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
              Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103

Comment

• centon
                † 2017 Piwosz w Raju
                • 2004.03
                • 575

przepraszam ale niestety skucha
                coś nie tak bo ja nie moge otworzyć
                dam znać jak się uda
                Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.

Comment

• mark33
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2005.04
                  • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedzi
                  przepraszam ale niestety skucha
                  coś nie tak bo ja nie moge otworzyć
                  dam znać jak się uda
                  Pacnąłeś nie tego linka co trzeba i trzeba wysłać foty ponownie

Comment

• centon
                    † 2017 Piwosz w Raju
                    • 2004.03
                    • 575

no właśnie
                    już naprawiłem swój błąd

hasło
                    przywidz
                    do dzieła

Comment

• Polacca
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2009.09
                      • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedzi
                      Zasadniczo to nie ma co się rozpisywać. Świetna impreza w gronie sympatycznych ludzi.
                      Specjalne podziękowania dla:
                      -luklaza za transport
                      -kiszota za godnego przeciwnika w "świętej wojnie"
                      -Promila za niewiarygodny notesik z batmanem
                      -Pirackiejmuzy za sprośne piosenki
                      -adminostwu za organizację imprezy
                      -Żąleną za papryczkę przez którą dostałem wylewu

Dodatkowo, wyjątkowo ciepłe pozdrowienia dla Małgosi i Michała.

A w ogóle to była nuda i zło. I było jakieś mętne, niedobre piwo a Chemobile spalił dwie siekiery

PS. Czy ktoś oprócz mnie zauważył, że padał deszcz?
                      Dzień dobry,

ja już nie chcę aby Bocian i Piracka przedstawiali mnie jako "niezrzeszoną". Od dziś jestem zrzeszona i tak mnie proszę przedstawiać.

Bardzo się cieszę, że Złot nie zawiódł moich oczekiwań i był dokładnie tak nudny jak mnie ostrzegano. Było zimno, ciemno, mokro i zuo.
                      No i niezapomniane kołderki szpitalne

Pozdrawiam ciepło wszystkich zlotowiczów a szczególnie PL41 Dąbrowę Górniczą

Małgosia

PS:"Patryku" nie pij tyle, bo kartek w notesie zabraknie. Albo chociaż jaki brulion kup

Comment

• jasiu_piwosz
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.12
                        • 620

Podziękowania dla organizatorów. Miło było spotkać się ze wszystkimi.
                        Ale jak zwykle NUDA.
                        A ty Promil nie marudzaj bo na następny Zlot już Ciebię nie zabiorę.

Comment

• MarcinKa
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2005.02
                          • 2736

Liny już rozsyłam. Chętni zgłaszać się.

Korzystając z okazji:
                          podziękowania dla:
                          Justi - łączniczki
                          klosa, kiszota i jasio piwosza - dilerów
                          Pendragona - informatora
                          biermanna - przewodnika
                          docenta - za mobilizowanie do foćzenia
                          kierowcy - za szutrowy OS
                          siatkarzy - za ZŁOto
                          wszystkich - za pozowanie
                          Czasu było za mało niestety żeby pogadać ze wszystkimi, ale bedą następne zloty.
                          Dzięki
                          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• brloin
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2002.10
                            • 534

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Polacca Wyświetlenie odpowiedzi
                            PS:"Patryku" nie pij tyle, bo kartek w notesie zabraknie. Albo chociaż jaki brulion kup
                            Brulion? Ktoś mnie wołał?
                            brloin; od Szczecina do Wrocławia

Comment

• Pancernik
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2005.09
                              • 9788

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
                              Liny już rozsyłam. Chętni zgłaszać się.

Korzystając z okazji:
                              podziękowania dla:
                              [...]
                              siatkarzy - za ZŁOto
                              [...]
                              Czasu było za mało niestety żeby pogadać ze wszystkimi, ale bedą następne zloty.
                              Dzięki
                              Kuuuna, chopaky byly na zlocie??? Ale skucha, jakoś mię to umkło...

Comment

• iron
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2002.08
                                • 6717

Urlop mi się właśnie skończył, więc pora na podsumowanie.

Zlot jak zwykle nudny a na końcu nawet nieco ZŁY

Podziękowania:

-Simonowi - bo to On w końcu wymyślił by z okazji XV lecia Ambera zrobic tam zlot i połączyc go z Koźlakami, oraz za zapewnienie nam -dzięki koneksjom na górze - niezłej pogody
                                -Adminostwu za zorganizowanie
                                -Centonowi za dowiezienie naszych siedzeń na miejsce
                                -grajkowi CD że jeszcze działał
                                -Kierowcy autobusu, za to, że można cofac i za zwiedzanie okolicznych pól
                                -Browarowi Amber za piwa i Koźlaki
                                -Jarkowi Janiszewskiemu za wiele pożytecznych informacji - za zwrócenie uwagi na pocałunek dojrzałych mężczyzn, opowieści o jurnym chłopstwie, dzięki czemu prawie poczułem w sobie niesamowitą przygodę
                                -graczom za footbol na śliskiej trawie
                                -uczestnikom niedzielnego happeningu ornitologicznego - za odwagę
                                -PKP za 5 godzin w Gdańsku i bydlęcy wagon InterCity
                                -Biermanowi za oprowadzenie po Brovarni
                                -wszystkim pstrykaczom za robienie zdjęc
                                -wszystkim uczestnikom, za to, że byli

I tylko jedno mnie nieco smuci - w niedzielę Pies Penis poleciał gdzieś za suką i nie wrócił...
                                Mam nadzieję, że się znajdzie do następnego zlotu
                                bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                                Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                                Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

Przetwarzanie...
                                X