Wujciu skoro nie wyczytałeś to pewnie dlatego, że nie ma takiej opcji. Ciężko byłoby wymienić wszystkie opcje, których nie ma.
2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - Lista Uczestników
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Domek nr 2
1. Ahumba (kierownik)
2. Żonataxi
3. Sopista
4. Agnieszka
5. KangurPL
6. casting w toku (dzwonić do Ahumby )Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo może
4. Marusia
5. Slavoy
6.
Trzeba przełamać tradycje sypiania w domku administratorskim, jakaś odmiana w seksie musi być
Chciałam się dopisać do domku wrocławskiego, ale to też by było takie... normalne
Domek nr 5:
1. Dkrasnodebski - kerownik
2. Iron
3. Małażonka
4. Marusia
5. Slavoy
6. ..........może Ark?....Last edited by iron; 2009-07-03, 11:07.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Maggyku - zawsze może być opcja kimania na podłodze, o ile regulamin tego nie zabrania...
Jeśli nie będzie to utrudnieniem dla Was (Organizatorów), to na razie mogłoby zostać tak, jak jest - wkrótce problem się jakoś rozwiąże (w razie czego Pani Kierowniczka kogoś eksmituje)...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wujcio, ja tam nie bronię nikomu spać na podłodze. Po prostu w którymś domku zostanie wolne łóżko.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
To się cieszę, że można choć nie planuję...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziDomek nr 2
1. Ahumba (kierownik)
2. Żonataxi
3. Sopista
4. Agnieszka
5. KangurPL
6. mark33
Mam nadzieję, że weźmiecie przykład ze mnie i nie ociągając się dokonacie zamówienio-przelewu, cobym się nie wstydził.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Domek nr 1
1. Art
2. Maggyk - kierowniczka
3. Jasiu_Piwosz
4. Promil03 (czekamy na potwierdzenie)
5. casting w toku
6. casting w tokuLast edited by Maggyk; 2009-07-03, 18:02.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Domek n7 "bojzbend":
1. Seta (chyba niestety kerownik)
2. Docent
3. Pancernik
4. Budvar
5. - 6. Miejsce dla chłopaka, co nie płacze...Last edited by Seta; 2009-07-03, 23:15.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Witam
Jeżeli się dobrze doliczyłem to domek nr. 8
1.centon
2 markens (kierownik)
3.straus
4.+ 1
5. ....
6. ....
Kierownikiem zostaje markens gdyż ja mam ograniczony dostęp do netu ze względu na pracę.
wasze zdrowie i do zobaczeniaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika centon Wyświetlenie odpowiedziWitam
Jeżeli się dobrze doliczyłem to domek nr. 8
1.centon
2 markens (kierownik)
3.straus
4.+ 1
5. ....
6. ....
Kierownikiem zostaje markens gdyż ja mam ograniczony dostęp do netu ze względu na pracę.
wasze zdrowie i do zobaczenia
6. jwZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment