2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - Lista Uczestników
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2009-08-13, 12:28.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Czy będą zniżki na pociąg?
Jak coś było na ten temat to nie zauważyłem"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
To bardzo miłe z Waszej strony, ale musicie uwierzyć, bo moja eliminacja jest definitywna...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
PS. Cieszę się że "mój" bojzbendowy domek jest jednak wśród lepszej połowy i zapłacił (chociaż chłopaki nie płac(z)ą), bo miałem to koordynować, ale zapomniałem...Comment
-
zamiast zniżki będą kiszki :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Żadnej kiszki, kaszanki ani krupnioku nie będzie.
Tylko nudy i głód
Piwa też nie będzie, Tyskie będzie
Jadę na zlot tylko w celu obserwacji ślimaków.
Potwierdzam meldunek w domku 4, bezkresnym.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Domek nr 13
1. darekeb - kierownik
2. darekeb + 1
3. Sezamek
4. Juri1
5. WOLNE MIEJSCE
6. WOLNE MIEJSCEComment
-
Po wczorajszym ustnym zaproszeniu od kierowniczki, i lekkim ogarnięciu się osobistym, uzupełniam stan domku wrocławskiego:
Domek nr 6: - 1 wolne miejsce
1. JAQBA - kierownik
2. Qboland (brak zgł. w sys)
3. Wiktoria
4. Pepek
5. antoś
6. Brloin - osoba popalająca i czasem wytrzymująca ogólne zadymienie, ogólnie przeciwnik kopcenia ;D
Pędzę na właściwe zakupy.brloin; od Szczecina do WrocławiaComment
-
Koszulki zamawiałem wczoraj ok. 14:00.
Osoby które zapisują się po terminie z partyzanta, tj. bez konsultacji z tzw. organizatorempowinny mieć na uwadze to, że w skrajnym wypadku ominie ich kilka atrakcji, np. miejsce przy nalewaku
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
do zobaczyska na miejscu)
Comment
-
Jako że widać w twojej wypowiedzi głęboką desperacje "Chętni moga być nawet z za rzeki" postanowiłem się zameldować w waszym domku, tylko nie jestem z "za rzeki"
Jeszcze trzeba Marka_C dopisać bo chyba albo czasu albo chęci mu brak ale to już na PW.Comment
-
Termin zapisów na zlot minął 30 lipca 2009 roku. Do tegoż dnia należało również opłacić składkę za zlot. Osoby, które chcą dokoptować do listy w terminie późniejszym powinny skontaktować się przede wszystkim z ARTem jako głównym organizatorem zlotu.
W dalszym ciągu z wpłatą składki za zlot zalegają:
5. Mistrzu (nie opł.)
6. Ewasolka (nie opł.)
Proszę kierownika domku o skontaktowanie się z nimi w trybie pilnym i ustalenie co się dzieje. Liczę na bardzo szybką reakcję.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment