Ok 17:00 z Gdańska do Przywidza jedziemy razem z dyrektorem i piotrratem. Prawdopodobnie będę miał jedno miejsce wolne. Chętnego proszę o kontakt
Dojazd na VIII Zlot [Bielkówko/Przywidz]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi...
Dajcie na PW jakieś telefony żeby się w pociągu odszukać...To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziMarusia, Maggyk, Wiktoria, Art, Pepek i Slavoy meldują się w Przywidzu"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Zrobiliście już przegląd miejscowych knajp?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziMarusia, Maggyk, Wiktoria, Art, Pepek i Slavoy meldują się w PrzywidzuLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siostraaa Wyświetlenie odpowiedziMy ambitnie startujemy 4:59 - bilety już zakupione.
Co do tanich biletów, może być duuuuży problem z ich zakupem - pula mogła się już wyczerpać, ale próbuj dzielnie i dyskutuj z kobietami, bo w każdym okienku uzyskasz inną informację
Do zobaczenia !!
Do jutraI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Wujcio tego nie pochwali, trudno, ale ja też jednak wystartuje o 4.59. Do rana!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziWujcio tego nie pochwali, trudno, ale ja też jednak wystartuje o 4.59. Do rana!I won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
mimo braku tanich biletów istnieje obcja Superbilet plus powrót - za bilet w jedną stronę płaci się 100% czyli 100 zł, natomiast na pociąg powrotny wykupuje się jedynie miejscówkę (25 zł) co daje 125 złKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziOk 17:00 z Gdańska do Przywidza jedziemy razem z dyrektorem i piotrratem. Prawdopodobnie będę miał jedno miejsce wolne. Chętnego proszę o kontaktW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziOferta nieaktualna. Jedzie z nami MarcinKA
Justi - nie musisz użerać się z kasjerkami. Kilka dni temu InterCity na Centralnym wystawiła w holu 4 biletomaty. Tyle, że nie przyjmują gotówki i 5 minut po otwarciu się zepsuły. No ale już chyba naprawili.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziO ile będzie w stanie wsiąść do auta. Od rana będzie osuszał Gdańsk z piwa
Koledzy, zabralibyście przyczepkęTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment