Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Dojazd na VIII Zlot [Bielkówko/Przywidz]
Collapse
X
-
A ja wyruszam... hm, jutro 12.40 PKS z Gdańska, ul. Świętokrzyska (jak nie zaśpię) Pół godziny i na miejscu.Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2009-09-10, 21:00.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Kurde jakoś tak głupio, za blisko ten zlot. Żadnego browaru dodatkowego się przez to nie zaliczy
Za rok chcę gdzieś wyjechać daleko, żeby trzeba było ruszyć się czwartek
Rychu, ty miałeś na piechotę na zlot dotrzeć, to ja nie wiem co ty chcesz tyle spać?Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2009-09-10, 21:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziO 5 rano w Gdańsku? Nawet Dworce są zamknięte. Możecie wejść na Góre Gradową i podziwiać wschód Słońca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRychu, ty miałeś na piechotę na zlot dotrzeć, to ja nie wiem co ty chcesz tyle spać?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziEee, na pewno jakiś monopol się znajdzie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
no to startujemy
do zobaczenia na miejscuZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Za pół godziny startuje Ahumbowóz, co zlotowiczów na piwko będzie wiózł.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziWujcio tym razem się na 100% nie wybiera, więc nawet fakt, że będziemy jechali tym samym pociągiem niczego nie zmieni
A wogóle, to czas mi się okropnie dłuuuuży, jeszcze tyle czasu i tyle kilometrów...
Ostatnia zmiana dokonana przez bury_wilk; 2009-09-11, 10:09.Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Justi Wyświetlenie odpowiedziWujcio tym razem się na 100% nie wybiera, więc nawet fakt, że będziemy jechali tym samym pociągiem niczego nie zmieniWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wielkie dzięki woosaa za podrzucenie na i ze zlotu."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziWielkie dzięki woosaa za podrzucenie na i ze zlotu.mb WOS
Comment
-
Comment