Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siostraaa
Wyświetlenie odpowiedzi
Dojazd na VIII Zlot [Bielkówko/Przywidz]
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam, że mamy jedno wolne miejsce.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzemu Oliwa? W Gdańsku Głównym macie wysiąść Chyba, że potem umówieni jesteście na auto.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziWiem, że w Gdańsku ale pociąg dojeżdża do Oliwy, a ja chętnie bym jeszcze cosik pozwiedzała...
Nie mówiąc o parku czy Katedrze... A pociąg dojeżdża pewnikiem też do Sopotu czy Gdyni, ale to już całkiem nie po drodze do Przywidza.Last edited by Rycho_128; 2009-09-08, 08:39.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Tak wyszło, że wybieram się na zlot więc uprzejmie zapytuje szanowne koleżeństwo czy ma ktoś jakieś wolne miejsce i byłby skłonny przygarnąć mnie z Wrocławia a może z innego miejsca. Jestem skłonny podjechać gdzieś lub ponieść koszta zjechania z trasy w moim kierunku.
Może Poznaniacy albo Południe?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Leniuszku, z Qbkami pociągiem jedź
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziLeniuszku, z Qbkami pociągiem jedź"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziA może zrobić wesoły wagon z mniasta Warszawa:
Stacja/przystanek Data przyj. odj. Per/Tor Środki komunikacji Uwagi
Warszawa Centralna 11.09.09 04:59 II/1 D 35702
Pospieszny
tylko 2 kl.,
Gdańsk Główny 10:36
Czas jazdy: 5:37;
Informacja o cenie biletu normalnego
km kl. 2
329 52,00 zł ---
(nie ma rezerwacji/miejscówek)
Pociąg wskazał mi Krasny.
Kto jeszcze się łapie?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
W Przywidzu są dwa Kościoły, jeden koło cmentarza (ten omijamy z daleka), drugi w centrum wsi ( i za tym Kościółkiem znajduje się camping). Rzeczywiście, jak pisał wcześniej Pendragon, są dwa przystanki, ale każdy z nich w miarę blisko campingu.
Dla amatorów 4 kółek taka rada, żeby zjeżdzając z autostrady kierowali się na obwodnicę Trójmiasta i tu na drugim zjeździe (tablica na Kościerzynę i Gdańsk-Orunię) wyjężdzamy na drogę wojewódzką nr 221. Stąd już tylko 23 km do Przywidza.Last edited by tomek35; 2009-09-08, 17:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPosiadłem dziś zapalenia stawu łokciowego :/ Ciekawe, czy będę musiał oddać kierownicę któremuś z pasażerówŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siostraaa Wyświetlenie odpowiedziNa 99 % jedziemy tym pociągiem tzn. sekcja kadowska, Paweł i Darek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziZ innej beczki. Ja wyjeżdżam w piątek o 5.35 PKPem z Wrocławia Głównego. Czy ktoś zamierza jechać tym samym zugiem? Kruca bomba, osiem i pół godziny samemu... złapię doła..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPosiadłem dziś zapalenia stawu łokciowego :/ Ciekawe, czy będę musiał oddać kierownicę któremuś z pasażerów
Comment
-
Comment