Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
IX Wielki Zlot Forumowiczów, plotki i pogłoski
Collapse
X
-
-
Nie, z Trójmiasta to w czwartek. Godzina 13 dotyczy piątku.
Marcin, a ty kiedy wyjeżdżasz i o której?Last edited by Pendragon; 2010-06-16, 11:18.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziO tej godzinie to my pewnie dopiero z Zielonej Góry wyjeżdżać będziemyGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Koło północy, tak aby do Lobau dotrzeć około 8 rano w celu obejrzenia browaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziTak sobie napisałem, a co. Nie mam pojęcia jeszcze, co będę w połowie września robił minuta po minucie, ale zapewne Pendragon, jak zwykle, ma rację
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W tym układzie, punktem obowiązkowym byłby jeden z getrenków, w którym to można zakupić żytnie niekoniecznie z Konstancina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...) Kilka getrenków na pewno jest po drodze
Comment
-
-
Zaczynam się obawiać czy Wy na zlot dojedziecieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW tym układzie, punktem obowiązkowym byłby jeden z getrenków, w którym to można zakupić żytnie niekoniecznie z Konstancina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziZaczynam się obawiać czy Wy na zlot dojedziecieGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPytanie czy piwa ze Stralsunda są dostępne na wysokości naszego Kostrzyna?
Comment
-
-
Czyli nie ma po co jechać na Witnicę, tylko skręcić w Gorzowie na 3-kę. Albo wybrać wariant Piła - Czarnków - Świebodzin - Zielona Góra.
A Niemcami zainteresować się ew. po zlocie. W drodze do VarnsdorfuLast edited by Pendragon; 2010-06-16, 11:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...)
A Niemcami zainteresować się ew. po zlocie. W drodze do Varnsdorfu
Moja propozycja dla was. Kierujcie się bezpośrednio na Frankfurt (ten nad Odrą), następnie Neuzelle, przez Cottbus do Wittichenau i Lieske.
Zdjęcia browarów oczywiście są w galerii.
Ps. Plus Bautzen, piękne miasto z dwoma browarami restauracyjnymi.Last edited by abernacka; 2010-06-16, 11:57.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPytanie czy piwa ze Stralsunda są dostępne na wysokości naszego Kostrzyna?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziStralsundy można w Schwedt zakupić. Są w realu
Ale to cenna informacja!
Comment
-
Comment