Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - fakty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziŻą, weź piłkę...
Comment
-
-
Luz pełny, na dodatek można będzie cofać.
Wyczytałem w załączonym przez ART-a menu (za przeproszeniem), że "w rizorcie" jest Tyskie z beczki i - co najważniejsze - SOK DO PIWA.
Teraz już wiem, czego mi najbardziej na wcześniejszych zlotach brakowało!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedziŻą, weź piłkę...
Ale będę kibicował, mogę nawet jakiś transparent przygotować ("Lwówek zawsze śląski") i śpiewać na melodię Guantanamery:
Nie ma Bauera
O k... nie ma Bauera
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi...do metalu....Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPiwna aktualizacja kosmetyczna:
Browar Lwówek - Lwóweckie / jasne niefiltrowane/niepasteryzowane
a także:
Browar Ciechanów - Ciechan Wyborne niefiltrowane/niepasteryzowane
Browar Ciechanów - Porter niefiltrowane/niepasteryzowane
Browar Ciechanów - Maciejowe
Browar Amber - Żywe niefiltrowane/niepasteryzowane
Bracki Browar Zamkowy - Mastne
Browar na Jurze - Bursztynowe
Browar Racibórz - Jasne"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
CiemneŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
-
Pewnie, że ciemne. Chyba, że coś wiesz, czego my nie wiemy...
Aha - i proszę mi tego nie rozpijać w piątek rano!Last edited by Seta; 2010-09-08, 17:49.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziZ racji, że mimo przeciwności losów wszelakich jednak dojadę przywiozę co nieco z Brovarnii - w grę wchodzi KEG 30 l... pytanie ciemne czy jasne?
Jasne, że ciemneWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziPewnie, że ciemne. Chyba, że coś wiesz, czego my nie wiemy...
Aha - i proszę mi tego nie rozpijać w piątek rano!"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim Zuotowiczom za udział, pomoc w organizacji no i zuo tak wcielone że aż nudne. Browar był, muzeum było, świetne piwo było, dobra zabawa była, pogoda też była, przeszkody też były - czyli był komplet
Browar zmienił się niesamowicie od czerwca. Dzięki Irenie Galickiej i Markowi Jakubiakowi a także i pracownikom browaru mieliśmy okazję poznać browar od środka i popróbować nad Jeziorem Złotnickim lwóweckiego niefitrowanego i niepasteryzowanego piwa.
Urozmaicenie piwne dodatkowo zapewniali nam:
Browar Ciechanów (Ciechan Wyborne n/f-n/p, Ciechan Porter 22 n/f-n/p i Ciechan Maciejowe, a także przez przypadek Ciechan Basenowe )
Browar Amber (Żywe n/f-n/p)
Piwiarnia Żywiecka (Brackie Mastne)
Hurtownia 101 Piw z Wrocławia (Zawiercie Bursztynowe, Racibórz Ulepkowy)
Brovarnia (Ciemne n/f-n/p)
oraz masę różnych piw, które przyjechały wraz z Forumowiczami
Do wydostania Raciborza z beczki okazało się wystarcza patyczek który adaptuje głowicę od fittingu płaskiego na kulowy. Natomiast na Brackie Mastne ten trik nie zadziałał, ale "na paleca" się udało i z nim w końcu
Jeśli ktoś się zastanawiał kto wydziergał browarbizowe logo w postaci flagi nad rollbarem, to Sergio był tym dzielnym jego twórcą.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim dzięki którym 9. Zlot BrowarBizu mogę uznać za udany!
Do zobaczenia za rok, czyli 9-10-11.IX.2011 na Warmii w okolicach OlsztynaLast edited by ART; 2010-09-14, 10:28.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment