2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - plotki
Collapse
X
-
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - plotki
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNie podoba mi się to
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMi też. To co - odwołujemy?
MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMożna cofać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziTylko autobusem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNie chciałbym kalać świętości i innych relikwi, ale jak sobie w tym roku wyobrażacie Lecha palonego?Last edited by ART; 2010-07-01, 09:09.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Po pierwszym i drugim czytaniu, pijany ze szczęścia, mam dwa pytania, może to zainteresuje też innych "zlataczy":
1. czy jest szansa na kupienie śniadania w sobotę i niedzielę na miejscu lub w pobliżu?
2. o co chodzi z tym miejscem na beczkę w bagażniku? Będą AŻ TAKIE prezenty???
Comment
-
-
1. NIc nie stoi na przeszkodzie abyś przedzwonił do ośrodka i dowiedział się czy taka możliwość będzie. O ustalonych sprawach dasz ładnie tutaj znać.
2. Nie wierzę że nie można było się domyślić. Chodzi o to żeby urozmaicić repertuar ciekawych piw podłączanych pod kran. Jako że będzie reprezentacja browarbizowiczów z wielu regionów, to przy pomocy danych Forumowiczów przyjeżdżających na zlot samochodem można ten cel osiągnąć. Stąd taka prośba.Last edited by ART; 2010-07-01, 13:35.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment