Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - plotki
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, na Zlocie piwa beczkowe będą następujące:
Browar Lwówek - Lwóweckie / jasne niefiltrowane/niepasteryzowane
a także:
Browar Ciechanów - Ciechan Wyborne
Browar Ciechanów - Porter
Browar Ciechanów - Maciejowe
Browar Amber - Złote Lwy lub Żywe lub Koźlak - niefiltrowane
Bracki Browar Zamkowy - Mastne
Browar na Jurze - Bursztynowe
Browar Racibórz - Jasne"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziIron proszony jak zwykle o przygotowanie bardzo przyzwoitej składanki zlotowej - najlepiej od razu w dwóch egzemplarzach- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTeraz nam oznajmia o nadwyżce, geszefciarz...
Comment
-
-
Kto nie wydmucha takiego wskazania jakie jego/jej ID zostanie zbanowany!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZobaczymy co da się zrobić
Comment
-
-
Czy znane są orientacyjne godziny zwiedzania browaru? Umówiłam się wstępnie z Rychurem (dawno nie widziany kolega, za czasów jego piwowarzenia w Górze Szwejk był pyszny, a potem nastały najlepsze czasy Bartka pod jego pieczą piwowarską - to info dla tych, którzy go nie znają, a obecnie jest ich większość). Potrzebuję info, w jakich godzinach miałby się (w)stawić w Lwówku.
Comment
-
-
od 9:30 wzwyż.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziod 9:30 wzwyż.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCzy znane są orientacyjne godziny zwiedzania browaru? Umówiłam się wstępnie z Rychurem (dawno nie widziany kolega, za czasów jego piwowarzenia w Górze Szwejk był pyszny, a potem nastały najlepsze czasy Bartka pod jego pieczą piwowarską - to info dla tych, którzy go nie znają, a obecnie jest ich większość). Potrzebuję info, w jakich godzinach miałby się (w)stawić w Lwówku.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Chce się z nami spotkać i ja go zaprosiłam, zatem ja się właśnie kontaktuję z organizatorami myślę, że i na zwiedzanie można by go właśnie zabrać, stąd pytanie, bo jeszcze muszę potem z nim dogadać, czy pasuje - jak nie to może by do Złotego Potoku zajrzał zamiast Lwówka - kwestia otwarta.Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2010-09-06, 12:56.
Comment
-
-
A więc to powyżej to jest pytanie czy Rychur może dołączyć do zwiedzania browaru, a to niżej czy może jednak dojechać do Złotego Potoku - spytam się ARTa zatem czy są jakieś przeciwwskazania i dam znaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pytałam ARTa i wygląda to tak, że do zwiedzania to na pierwszą turę mógłby się załapać, na drugiej zwykle jest więcej osób, więc może być ciężko.
Co do Złotego Potoku też nie powinno być problemu, tylko, że jeśli w sobotę to najlepiej niech się skontaktuje telefonicznie z kimkolwiek, bo godzina powrotu z Lwówka jest jeszcze kwestią otwartą. No i piwo niech przytacha jakieś, jak ma
Kurcze ciężka ta robota sekretarkiOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2010-09-06, 13:25.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Raczej myślę, że on tylko wpadnie na pogaduchy, bez piwa i z opcją powrotu samochodem do domu (żona, dzieci). Jeszcze się z nim zgadam, czy chce do Lwówka, czy do Potoku zajrzeć i dam znać.
Czy tury zwiedzania wiążą się z dwoma kursami autobusu? Jeśli tak, od razu zapisuję się na ten drugi Ale pewnie to jeden kurs autobusem.
Comment
-
Comment