LOKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWWWWWWWKKKKKKAAAAAAAA!!!!!!!! !
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - plotki
Collapse
X
-
A ja informuję, że nie ozdrowiałem cudownie (nie paplać na prawo i lewo bo mi chorobowe cofną), lachy pozbierałem i przy pomocy Docenta i PKP dobiłem do Wawki. Poza tym nareszcie się osobiście przekonałem co za nudziarze są na tym forum. I chamy, i kutwy, bo jak pani grzecznie proponowała Lecha i Tyskie za jedyne 6 zł, to się na kobitę wypięli i chlali popsute i mętne sikacze przywiezione po kryjomu na teren. I do domków oknami włazili bo chamstwo w dziuplach mieszka i nie wie że jest coś takiego jak drzwi! Ogólnie żenada straszliwa.
Comment
-
-
Wielkie podziękowania za kolejny nuuuuuddddnnnyyy zlot.
Pogodzie za to że była dla nas miła.
Współzlotowiczom za mile spędzony czas.
Itd. jak dojdę do siebie to może jeszcze coś napiszęZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Dobrze się tak czasem ponudzić, potem człowiek bardziej docenia, jakie atrakcje ma na co dzień w pracy
Dzięki wszystkim za ZUUUOOOOOO, za cofanie, za piwo i towarzycho; szczególne fenksy dla drużyny, z którą miałem okazję zagrać w cipki
Ale, że nie było meczu, to grube niedopatrzenie. W przyszłym roku musimy zagrać dwa
p.s. speszial fenks dla niebieskiego dresika, za odwiedziny w domku
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBardzo rodzinny zlot. Pozdrowienia dla mamokochanki oraz wuja, siostry i narzeczonego siostry, którego (przypominam) całkowicie akceptuję.
Podobieństwo niektórych zdjęć do autentycznych wydarzeń jest całkowicie przypadkowe.
Piłki nie było - ale za to poker w czystej holdemowej postaci na żołędzie
THX wszystkim"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
-
Strusiowie witają wszystkich po Wielkim Zlocie. Jak zwykle nudno no może z małym wyjątkiem jak już mówił Dedek musieliśmy wchodzić przez okno nie dlatego, że zapomnieliśmy gdzie są drzwi i jak się z nich korzysta, ale jakiś "zagubiony" zlotowicz przez "roztargnienie" wszedł do domku Nr 9 i zabrał klucz wcześniej zamykając drzwi. Jeśli ktoś z Szanownych Zlotowiczów ma ten klucz proszony jest o odesłanie go do ośrodka.
Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy.
Comment
-
-
Nareszcie w domu.
Nie było Lecha Palonego, ale był debiut - Palony Heineken.
Na zlocie panował okropny komfort - domek obsługiwało się trzema pilotami i było w nim ciepło
A teraz kilka sentencji/słów, które szczególnie zapadły mi w pamięć:
- Beaverface
- najgupszy niemiecki turysta
- Zittau Krystyna Czubówna
- lokówka
- łatwa i szybka pokaże teraz państwu cycki.
oraz kilka innych trochę mniej wyjściowych
Mam nadzieję, że na następny zlot też dojadę autostradą.MM961
4:-)
Comment
-
-
Co niektórzy widzieli też lany wędzony Lwówek
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Porter ściemniał zgodnie z sentencją "pijmy szybciej, bo się ściemnia!" .
Reklamacja - w moim domku spłuczkę w sraczyku musiałem obsługiwać ręcznie, nie było do niej żadnego pilota...
Info dla Kolestwa Wrocławstwa: znielubiłem Wasze miasto.
Wracając, spędziłem godzinę w korku (walcząc z podchodzącym pod gardło pęcherzem), bo jakiś gamoń zezwolił, aby inni gamonie biegali w krótkich majtkach po drodze krajowej nr 8, a jeszcze inni gamonie w białych czapkach zatrzymali dla nich ruch .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziInfo dla Kolestwa Wrocławstwa: znielubiłem Wasze miasto.
Wracając, spędziłem godzinę w korku (walcząc z podchodzącym pod gardło pęcherzem), bo jakiś gamoń zezwolił, aby inni gamonie biegali w krótkich majtkach po drodze krajowej nr 8, a jeszcze inni gamonie w białych czapkach zatrzymali dla nich ruch .Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment