2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - plotki

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • SLIWAGEPARD
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.09
    • 5

Od dziś zabrania sie używania słowa - " lokówkaaaaaaaa aaaaa "

Pozdrawiam.

Comment

• bomba_z_wrocka
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2007.07
      • 222

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SLIWAGEPARD Wyświetlenie odpowiedzi
      Od dziś zabrania sie używania słowa - " lokówkaaaaaaaa aaaaa "

Pozdrawiam.
      Zabrania sie uzywania slowa-"lokowka", co nie kooliduje z uzywaniem samej "loookkkooowwwwkiiii", nawet jezeli nie jest uzywana zgodnie z jej przeznaczeniem .
      Najlepsze lokowki , to te z warstwa teflonu, dla wtajemniczonych.
      Bylo w deche , mimo tego ze mecz "bejzbolowy" SLASK kontra ZAGLEBIE nie doszedl do skutku.
      Pozdrowionka.
      Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)

Comment

• iron
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.08
        • 6771

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk Wyświetlenie odpowiedzi
        Dobrze się tak czasem ponudzić, potem człowiek bardziej docenia, jakie atrakcje ma na co dzień w pracy
        Dzięki wszystkim za ZUUUOOOOOO, za cofanie, za piwo i towarzycho; szczególne fenksy dla drużyny, z którą miałem okazję zagrać w cipki

Ale, że nie było meczu, to grube niedopatrzenie. W przyszłym roku musimy zagrać dwa

p.s. speszial fenks dla niebieskiego dresika, za odwiedziny w domku
        No cofanie to akurat Ty zainaugurowałeś i widać było to weną dla kierowcy - po prostu już wiedział, że można cofać

Co do gry w cipki, to jest bardzo skomplikowana i opiszę jej zasady jak nieco ochłonę...
        Może na początek propozycje nazw: Cipka Hot Porsuit albo Cipka Road Raiders?
        Tak czy siak - wiemy już, że Mazdy ścigają ocipkowane BMW, a dziś się okazało, że BMW staje w szranki z Hondą - dziś taka jedna (co prawda bez cipek, więc bez punktów, tylko jako tutorial) chciała się z nami bawić
        bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
        Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• fteo
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 1139

Jeju, jaki to był nudny zlot...
          Dzięki wszystkim, a kilku bardziej za:
          - parę fajnych kawałków, które poleciały z tego, co mnie kosztowało 2zł ekstra,
          - Pepkowi, że wyszedł na parkiet,
          - nocne rozmowy o Indiach, książkach itp. itd.,
          - Łysej za to, że bezpiecznie przewiozła nas przez Polskę, Niemcy i Czechy, a na dodatek spędziliśmy tę wycieczkę płacząc ze śmiechu,
          - Niemieckiemu policjantowi, że nie kazał Łysej dmuchać w alkomat,
          - Secie, że jest "gupim niemieckim turystom z aparatem i kuflem piwa" (błędy ortograficzne celowe).
          http://lotnictwo.net.pl/
          http://www.flightradar24.com/
          http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• fteo
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.05
            • 1139

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
            [...]łatwa i szybka pokaże teraz państwu cycki[...]
            Łatwa i łybka, bo wszystko miało być na "Ł" jak Łysa.
            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
            Info dla Kolestwa Wrocławstwa: znielubiłem Wasze miasto.
            Wracając, spędziłem godzinę w korku (walcząc z podchodzącym pod gardło pęcherzem), bo jakiś gamoń zezwolił, aby inni gamonie biegali w krótkich majtkach po drodze krajowej nr 8, a jeszcze inni gamonie w białych czapkach zatrzymali dla nich ruch .
            Dlatego zorientowana część Wrocławia wracała dopiero w poniedziałek.
            Ostatnia zmiana dokonana przez fteo; 2010-09-13, 15:24.
            http://lotnictwo.net.pl/
            http://www.flightradar24.com/
            http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Ja też już wróciłam. Zlot jak zwykle był zdecydowanie za krótki. Porter z rana jak śmietana - dosłownie i w przenośni

Pijackamuza to stary tetryk, który chciał na Zlocie się wyspać, zamiast oglądać arabskie programy

Resztę dopiszę jutro, bo dzisiaj to jeszcze nie mam siły, po tak strasznej nudzie trzeba teraz wypocząć.
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Ahumba
                🥛🥛🥛🥛
                • 2001.05
                • 9087

Zobaczymy, czy biermann dotrzyma słowa i z wygranych żołędzi uwarzy dla browaru w Gdańsku dębowe mocne
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Bombadil13
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.05
                  • 2479

A Torunianin wie lepiej ile punktów zdobył Gollob, niż Bydgoszczanin.
                  Koniec świata.
                  Piracki respecta Jesteś spoko ziom!
                  Poszukuję

Comment

• Bombadil13
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.05
                    • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                    Dobrze, że chociaż miałem duuuużo kiełbasy.
                    Po powrocie do domu przemyślałem... (dumnie brzmi) i nie wybaczę Ci tej kiełbasy. Innych też o to proszę. I dobrze, żeś się wypier...
                    Poszukuję

Comment

• MarcinKa
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼🍼
                      • 2005.02
                      • 2736

Wróciłem 20 minut temu. to był dłuugi powrót.
                      To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Małażonka
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 4602

Ja przede wszystkim podziękuję miłym panom dochodzącym, że jednak mnie nie zamordowali i nie musiałam kontynuować rozmowy z policjantem z Lubania

Bombadilowi dziękuję, że jednak oszczędził moje pośladki i w stanie nienaruszonym wróciłam do domu Bombadilowi jednocześnie przyznaję pierwszą żółtą kartkę za brak porannego robienia loda

Zboczuchom dziękuję za zboczeństwo, Buremu za inicjację cofania i wspólną podróż, Markowi za tapetę do przepokoju i piwo, Birmanowi za piwo i wspólną gierkę, Banaszkowi za piwo, wspólną podróż, naukę zasad gry (tak no tabenę - poobserwowałam trochę otaczający świat i już wiem: Hondy śledzą Toyoty, BMW śledzą Hondy, Mazdy śledzą BMW, jeszcze trochę obserwacji i będę mądra, że hej!) i cierpliwość.

Wszystkim dziękuję za wszystko, nikomu nie dziękując za nic. Do siego roku

PS. Iron przyłącza się do tych podziękowań, jako że sam cały czas musi do toalety

Comment

• bury_wilk
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.01
                          • 2655

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                          Co do gry w cipki, to jest bardzo skomplikowana i opiszę jej zasady jak nieco ochłonę...
                          Może na początek propozycje nazw: Cipka Hot Porsuit albo Cipka Road Raiders?
                          Tak czy siak - wiemy już, że Mazdy ścigają ocipkowane BMW, a dziś się okazało, że BMW staje w szranki z Hondą - dziś taka jedna (co prawda bez cipek, więc bez punktów, tylko jako tutorial) chciała się z nami bawić
                          Korzystając z tego, że miałem dziś dzień na trzeźwienie zgrałem sobie z neta kody dla chevroleta na srebrne ople; od jutra zaczynam trenować, a przy najbliższej okazji zagram na punkty.

Jeszcze raz wielkie dzięki; kontynuując podziękowania, to Jankowi alias Częśkowi za transport do, Fteo, Jacksonowi, Łysej, Secie, Kate, Rockerowi i przede wszystkim Gwieździe (mały podliz ) za współdomkowanie, awansem Pirackiej za interesy, oczywiście organizatorom za organizowanie i browarowi za browarzenie. Itd, itp... Nie dziękuję Pieci za liderowanie
                          GDZIE JEST KRZYŻ?!!!
                          TU JEST POLSKA!!!

Lubię kiedy się zieleni
                          Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• docent
                            • 2002.10
                            • 5205

No to jadę z tymi tradycyjnie nudnymi podziękowaniami:

- dadkowi jako najbardziej hardkorowemu kolejowemu podróżnikowi (kule i plecak z kilkunastoma piwami do pociągu)
                            - samochodowej ekipie powrotnej z Lwówka, która już wie jak należycie korzystać z lokówki. ART, dzięki że mimo tego pierdolnika, który się odbywał w środku udało Ci się nas dowieźć w jednym kawałku do ZP.
                            - kierowcy autobusu, który nie przyjechał po nas do Lwówka. Dzięki temu mieliśmy przyjemność być w miejscu gdzie świetnie kiszą (małosolne) i niektórzy odgrażali się, że tu jeszcze wrócą. Ten patent z panią na barze co spija z nalewaka warto byłoby machnąć na video
                            - Marcince za birmańskie faje przechodnie
                            - Silvianowi i ekipie za historie z życia Kzyśka, Wiesława i tego trzeciego co też występuje w tym komiksie
                            - obsłudze restauracji za dobrze trzymający zamek w męskiej toalecie. Puścił dopiero po trzecim kopie!
                            - osobie która podpieprzyła klucz z domku nr 9. Dzięki temu można było przetestować, czy ozdrowienie dadka było autentyczne i czy chłop da radę wejść oknem.

I oczywiście wszystkim pozostałym za wspólną zabawę, pretensje i obelgi Do przyszłego roku !
                            Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                            Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                            Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                            Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• pirackamuza
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.12
                              • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
                              A Torunianin wie lepiej ile punktów zdobył Gollob, niż Bydgoszczanin.
                              Koniec świata.
                              Piracki respecta Jesteś spoko ziom!
                              Nu ba! Tyfusy zawsze miały problem z dodawaniem...
                              Toruń przeprasza za Radio Maryja
                              www.bobofruty.pl

Comment

• Gwiazda
                                Porucznik Browarny Tester
                                • 2006.07
                                • 400

To był ciężki dzień... Bez jeziora, piwa, ogniska, cofania i prawie działającego dresa ratującego świat przed "Zlotem Mniejszości". Wielkie dzięki dla podwożąco-zawożących, współdomkowiczów, ogniskowyjców i wszystkich innych. Jestem pod wrażeniem rezerwacji pogody i folderów. Było zdecydowanie nudno, za czysto, za ciepło...

P.S.

Fteo - po alkoholu jesteś niesforna :P

P.S. 2

Kate - mogłabyś zakleić Secie lampę? - To bonus za spacyfikowanie niebieskiego orangutana

P.S. 3

Łysa - obawiam się że podpieprzyłam Ci lusterko...

P.S. 4

Jackson nie ma pindoRa

Do miłego, dzięki
                                Ostatnia zmiana dokonana przez Gwiazda; 2010-09-13, 20:37.
                                "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

Przetwarzanie...
                                X