Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - plotki
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Wszystkim bez wyjątku wielkie dzięki za przybycie do tego odległego zakątka naszego pięknego kraju Bardzo żałuję ,że miałem dla Was tak mało czasu. Ale nadrobimy jak sądzę w przyszłym roku. Moim naj tego zlotu było poznanie ZGROZY z misiem na klacie i SETA ty farciarzu
Comment
-
-
Wróciłem, nie pozwolili zostać z beczką do jutra więcej nie pamiętam, ALE podziękówka dla organizatorów i współnudników. Jak zwykle ....... (nie ma o czym pisać) na szczęście miałem 3 piloty i 2000 arabskich kanałów których nie oglądałem bo rżnąłem w pokera na żołędzie, piwa w ogóle nie piłem bo po co (miałem ciasne buty nic więcej). Pirackiej za repertuar i wykonanie części artystycznej przy ognisku, Jaksonowi i Fteo za podwózkę do cywilizacji. Biermanowi za "turniej" pokera, generałowi za przydział do domku nr.2, Jasiowi, że nie chrapał (dziwne), MarcinowiKA za towarzystwo, aż do Katowic. Więcej nie pamiętam i boję się sobie przypomnieć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziNu ba! Tyfusy zawsze miały problem z dodawaniem...
Wreszcie poznałem ile trwa donośląski kwadrans
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziWróciliśmy 10 minut temu. Przez Bełchatów wyszło tylko 15 godzin jazdy - luzik...
Napiszę tylko najważniejsze - wszyscy jesteście nienormalni. Zwłaszcza Ajron. Reszta, jak się prześpię...
Zobaczysz - jeszcze będę prezydentem.
Ale do Smolenska ni kuta nie lecebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wielkie dzięki wszystkim współpijcom i współsłuchaczom a szczególnie:
- promilowi za brawurową piosenkę o Hanysach
- silvianowi za wspaniałe wcielenie się w rolę pana Wieśka
- pieci za skandal o 5.00 rano i piwo na kaca
- fido za to że liczył na mnie przy chrzcie
- marcince za kukurydzianą birmańską faje kręconą na udzie młodej birmanki
- maggyk za papieroski
- żą za karaoke przy samograju
- antosiowi za..... nieważne.... napijmy się
- komuś kto zaopiekował się moim kufelkiem
Dzięki za wspaniale spędzony czas i możliwość poznania tak fajnych ludków.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedziFteo - po alkoholu jesteś niesforna :P
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA gdy głodna ponoć agresywna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziTo komplement?
"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LowenBrau Wyświetlenie odpowiedzi- antosiowi za..... nieważne.... napijmy się
- komuś kto zaopiekował się moim kufelkiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda Wyświetlenie odpowiedzi[...]wołasz mnie przez cały ośrodek, przebijając się wokalem przez magnetofony i i rozbawioną gawiedź[...]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJeśli ten kufel ma napis Brauhaus am Waldschlossen, to informuję, że najwyraźniej chciałeś nim wkupić się w Antosiowe łaski, bo został u nas na stole (zabraliśmy do domu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziReszta, jak się prześpię...
Pani Ireny za oprowadzenie po browarze i znaczne powiększenie mojej wiedzy nt prawdziwego warzenia
Pana Marka za gościnę
Arta i Maggyk za organizację
Fteo i Jacksona za całodobową opiekę i niedobre piwo
jw oraz Gwiazdy, Burego, Kate i Rockera za tolerowanie mnie w domku
Pirackiemu za super muzę
Slavoyowi za satana i dźwiganie słodu
Biermanowi za naukę teksańskiej(?) wersji pokera i fajnego ciemniaka
lepszej połowie FidoAngela za nocne Polaków rozmowy
wymieniającym się za piwa (szczególne dzięki dla Klossa, którego wpędziłem w koszty )
a także dla:
Citała Krystyny Czubównej za kupę życia
Łysej za cycki i rzeczy na ł
Irona i Żą za bycie (jak zwykle) chamami i pedałami
oraz ludka ze Zgorzelca za to, że mogłem mu (dwukrotnie) uświadomić, że ma spieprzać, bo jesteśmy gangiem motocyklowym
wszystkim pozostałym - za rzeczy, które nie koniecznie pamiętam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LowenBrau Wyświetlenie odpowiedziDokładnie ten, ale to by znaczyło że byłem u Was również w piątek
Comment
-
Comment