Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - plotki
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziMarusia zawsze możesz na zlot jechać np. przez Suwałki
Comment
-
-
Ktoś z Poznania lub okolic by się wybrał na zlot? Wyjazd w sobotę, powrót w niedziele. Piątek niestety odpada, nie dam rady inaczej.
Chcę jechać swoim autem, szukam towarzystwa i partycypacji kosztów dojazdu(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA wiesz, tym razem nie mogę, bo przed Zlotem przyjeżdżają do nas Iron i Małażonka i robimy sobie przedzlot u nas w chacie
P.S. Po małych ustaleniach okazało się, że prawdopodobnie będziemy z ArkiemOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2010-07-29, 21:14.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziI tak jak w Trzciance - na zlot pojedziemy się tylko pokazac
P.S. Po małych ustaleniach okazało się, że prawdopodobnie będziemy z Arkiem
Comment
-
-
Zasady zostały niespełnione, to pokazywania nie było. Powtórki nie przewiduję - nie wiem, jak Małażonka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTjaaaa... no to na pewno przyjedziemy na Zlot się tylko pokazaćOstatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2010-07-30, 09:54.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziZa to planujemy przyjechać w środę, by w piątek istniał choć jeden kierowca
Ale oczywiście - zapraszamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziI bardzo dobrze. Normalni ludzie w niedzielę mają już dość i chcą jechać do domu na zupkę i soczek.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzia tak poważnie, to Warszawa się wybiera? Bo mnie ciągle korciŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment