Ale będzie zadyma
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - Lista Uczestników
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziZara? Wy o babciMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziBierz ją, może coś ugotuje. Na przykład łeb kozła z oczamiJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNo to może być nieźle
W takim razie uzupełniam skład:
Domek nr 5 - palący
1. Jaqba
2. Qboland
3. Pepek
4. Wiktoria
5.Biermann - łóżko pojedyncze
6.MarcinKa - łóżko pojedyncze?
7.
8.
Skrętowi łóżko nie potrzebne. Kto by tam spał dzień przed spaleniem.
Niestety jest jedynakiem, ale coś pomniejszego się znajdzie. Np. tajskie papierosy z paczek tak obrzydliwych, że odechciewa się palić (pierwszy raz w życiu to poczułem, inne antypaleniowe propagandy nie przemawiały do mnie).
Zadymy nie będzie, ino inhalacyia
JAckson, cygarko to tak jak napisał sergoP, wystarczy spokojnie dla wszystkich. A abcia nie przyjedzie, ale córki wysłała.Last edited by MarcinKa; 2010-07-28, 20:56.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJak tam zapisy idą?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Justi - bez Ciebie nie będzie tradycyjnego meczu Czarni (może być Żagań, bo blisko), kojarzeni z Wielkim Złem kontra Jasna Strona Mocy!Last edited by Pendragon; 2010-07-28, 21:47.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Domek nr 1 administracyjny
- Art
- Maggyk - kierowniczka
- Żąleną
- Zgroza
- sergioP
- MIEJSCE WOLNE - zgłaszać się
- vociek
- Maremali
Last edited by Maggyk; 2010-07-28, 22:39.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Domek nr 4 - Zatokowy
1. Cukierniczka
2. abernacka
3. casting w toku
4. Pendragon (łóżko pojedyncze)
5. Woosaa
6. Bombadil13
7. Piotrrat
8. casting w toku
Niestety, z przyczyn zawodowych tym razem nie będę mógł przybyć na Zlot, dlatego też wykreśliłem siebie z pozycji nr 3. Pozostają zatem 2 miejsca w Domku Zatokowym do obsadzenia.
Do zabaczenia na Zlocie w 2011.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziNiestety, z przyczyn zawodowych tym razem nie będę mógł przybyć na Zlot, dlatego też wykreśliłem siebie z pozycji nr 3.Last edited by Rycho_128; 2010-07-29, 18:27.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziHa, no to drugi razem ze mną stały od kilku zlotów zlotowicz odpada.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziDomek nr 1 administracyjny
- Art
- Maggyk - kierowniczka
- Żąleną
- Zgroza
- sergioP
- MIEJSCE WOLNE - zgłaszać się
- vociek
- Maremali
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziMożna wstępnie się zaklepać? Jutro potwierdzę sprawę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziDomek nr 4 - Zatokowy
1. Cukierniczka
2. abernacka
3. casting w toku
5. Woosaa
6. Bombadil13
7. Piotrrat
8. casting w toku
Niestety, z przyczyn zawodowych tym razem nie będę mógł przybyć na Zlot, dlatego też wykreśliłem siebie z pozycji nr 3. Pozostają zatem 2 miejsca w Domku Zatokowym do obsadzenia.
Do zabaczenia na Zlocie w 2011.
1. Cukierniczka
2. abernacka
3. casting w toku
5. Woosaa
6. Bombadil13
7. Piotrrat
8. BrloinLast edited by brloin; 2010-07-29, 22:48.brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Brloin to wesoły gość, więc jestem za.
Zatem, kto jest przeciew? Nie widzęLast edited by Pendragon; 2010-07-30, 08:47.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment