Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - Lista Uczestników
Collapse
X
-
Uaktualnienie Domku nr 6
1. Marusia
2. Slavoy
3. Ark
4. Dkrasnodebski
5. Iron
6. Małażonka
7. Pijackamuza
8. ...casting w toku...
P.S. Z Asią nie konsultowałem - najwyżej nie będę miał po co wracać do domuLast edited by iron; 2010-07-08, 11:48.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KasiaZ Wyświetlenie odpowiedziJa tu chciałam z ładnej strony wypaść.... a po prezentacji zdjęć kompromitujących to już będzie pozamiatane
Comment
-
-
Aktualizacja:
Domek nr 3 Podróżny
1. Piotry (łóżko podwójne) - Naczelny (szef szefów )
2. Basik (łóżko podwójne)
3. Centon
4. chemmobile - łóżeczko jednoosobowe
5. casting otwarty
6. casting otwarty
7. casting otwarty
8. casting otwarty
Zapraszamy - prosimy o osoby niepalące
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziZapraszamy - prosimy o osoby niepaląceLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi(...) P.S. Z Asią nie konsultowałem - najwyżej nie będę miał po co wracać do domu
Comment
-
-
Domek nr 7 - Zagłębiowski
1. Promil03 - kierownik
2. silvian
3. Mason
4. casting w toku
5. casting w toku
6. casting w toku
7. casting w toku
8. casting w toku
1-2. "Uszko" podwójne.
3. "Uszko" jedynka.
Zostają do dyspozycji: 2 podwójne rozkładane kanapy oraz 1 jedynka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziZostaniesz keeeeerowniczką domku... .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziOk. W takim razie domek nr 9 (singlowy/singielski-jak to się odmienia??):
1. docent (oczywiście pojedyńcze wyrko)
2. Pancernik
3. Budvar
1. Docent
2. Pancernik
3. Budvar
4. Dadek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziDocencie, czy przyjmiesz pod swój dach zlotowego debiutanta? Jeśli tak to:
1. Docent
2. Pancernik
3. Budvar
4. Dadek
1. Docent
2. Pancernik
3. Budvar
4. Dadek
5. Pebejot
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antoś Wyświetlenie odpowiedziMimo,że niepalący to poproszę do domku palącegoLast edited by Marusia; 2010-07-08, 16:56.
Comment
-
Comment