Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - Lista Uczestników
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa razie gratuluję tylko Ahumbie
Mam nadzieję, że ktoś mnie do domku przygarnie (może wygram któryś casting?). Jeśli nie to zawsze zostaje namiot i mata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziPotwierdzam swój udział, ale nie chcę znowu spać z Piotrem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZa to my rezerwujemy sobie łoże małżeńskieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albi78 Wyświetlenie odpowiedziWitam,
Zgodnie z zapowiedzią kolegi Markensa przyszli mieszkańcy domku nr 10 kryjący się pod numerem 5 i 6 w poście Markensa to ja i moja żona.
Pozdrawiam
Albi78
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziProszę o wpisywanie nr domków np. kolejny to nr 3 i dopisywanie się osób do danego domku powielając jego skład. Czy to jest jasne?
Jeśli nie, to proszę:
Post X
"Domek nr 2
1. Pani Iksińska
2. Pan Iksiński - kierownik
Jak ktoś chętny to się dopisywać"
Post Y
"Domek nr 2
1. Pani Iksińska
2. Pan Iksiński
3. Prosiaczek
4. Osiołek
5. Hefalump zielony
6. Hefalump czerwony
7. Brykający tygrysek
8. Jeszcze jedno miejsce wolne. Zapraszamy "
Post Z
"Domek nr 2
1. Pani Iksińska
2. Pan Iksiński
3. Prosiaczek
4. Osiołek
5. Hefalump zielony
6. Hefalump czerwony
7. Brykający tygrysek
8. KangurzątkoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziDadek, Pebejot - coś mi się wydaje, że Wam jako debiutantom zlotowym zostanie przydzielone łoże małżeńskie
Pancernik, to bierzemy tę niewiastę pod swe skrzydła?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziNo szefie, skoro szef tak zarządzi. Muszę się spytać Pebejota czy chrapie i kopie.Last edited by Maggyk; 2010-07-08, 21:17.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Zgodnie z uwagami kolegi Maggyk:
Domek 10
1. Markens (zaocznie wybrali mnie kierownikiem)
2. Centon ("osobisty brat" przeniesion z domku 3, w jego imieniu dzięki Art za pamięć
3. Straus
4. +1
5. Albi78
6. Żona Albi78
7. natenczas wolne
8. jak 7
Mam nadzieję, że teraz będzie okLast edited by albi78; 2010-07-08, 21:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antoś Wyświetlenie odpowiedziOoooo,właśnie o tym domku myślałem-proszę o dopisanie do listy zboczeńców.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziZatem zamykamy listę - domek nr 6 - zboczuchów, wypełniony po brzegi:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Ark
4. Dkrasnodebski
5. Iron
6. Małażonka
7. Pijackamuza
8. Antoś
A to, kto z kim i dlaczego będzie sypiał, pozostanie sprawą wewnątrzdomkową
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albi78 Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z uwagami kolegi Maggyk:
Mam nadzieję, że teraz będzie okŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZa to my rezerwujemy sobie łoże małżeńskiePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNo prawie, bo mam nadzieję, że nic mi jeszcze nie urosło między nogami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziZnaczy Ty i Piotr?
Comment
-
Comment