Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.09.10-12 - IX Wielki Zlot Forumowiczów [Lwówek Śląski] - Lista Uczestników
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziJeśli miałeś na myśli nasz domek, to chętnie Cię przyjmiemy. Tylko nie wiem, czy chcesz łóżko pojedyncze, czy podwójne ."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LowenBrau Wyświetlenie odpowiedziHej hej, czy znajdzie sie gdzieś miejsce dla zlotowego debiutanta??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pebejot Wyświetlenie odpowiedziJeśli można to chciałbym się dopisać do waszego domku.
1. Docent
2. Pancernik
3. Budvar
4. Dadek
5. Pebejot
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziA ja 9 miesięcy spędziłem w JW 1145 w Bolesławcu!! Dlatego serdecznie zapraszam do naszego domku. Mamy akurat jedno wolne miejsce. Proszę o deklarację!
Comment
-
-
Domek nr 7 - Zagłębiowsko-Śląski
1. Promil03 - kierownik
2. silvian
3. Mason
4. kiszot
5. luklaz
6. + osoba towarzysząca
7. Piecia
8. LowenBrau
1-2. Dwójka.
3. Jedynka.
4. Jedynka
5-6. Dwójka.
7-8. Dwójka.
Skład domku ustalono, casting zamknięto, reklamacji nie uwzględniamy.
Współdomowników proszę o dokonanie wszelkich formalności. Nie chcę mieć potem Małgorzaty na karku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtazz Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z namową Kolegi Dadka prosiłbym o dopisanie do listy tegoż domku na pozycji 7 albo 8
1. docent (oczywiście pojedyńcze wyrko)
2. Pancernik
3. Budvar (jak góral przed poprawinami, się waha...)
4. Dadek
5. Pebejot
6. KasiaZ - uznałam ze nie ma wyjścia
7. wojtazz
8. ???
Comment
-
-
Następna, z mojej strony ostateczna korekta:
Domek nr 4 - Zatokowy
1. Cukierniczka
2. abernacka
3. tomek35
4. Pendragon (łóżko pojedyncze)
5. Woosaa
6. Bombadil13
7. Piotrrat
8. casting w toku
Wiem już co i jak, więc z mojej strony informacja może być jedynie taka: jak nakazuje zdrowy rozsądek, spotykamy się już we wrześniu 2011. Nie mam sumienia blokować miejsca i trzymać wszystkich w niepewności.Last edited by Rycho_128; 2010-07-14, 14:20.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
W Zlotowniku zapisało się jedynie 20 osób.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
-
Witam .
Ponieważ jestem nowy zarówno na forum jak i w temacie zlotów, mógłbym prosić o przybliżenie mi atrakcji zlotu? Chyba, że jest gdzieś jakiś odnośnik?
o żesz ja matołek, już wszystko znalazłem, tyeraz musze zrewidować plany, rozumiem ę takie nowalijki jak ja też mają wstęp na zlot?Last edited by fuliano; 2010-07-19, 22:09.
Comment
-
-
Oczywiście, trzeba ino przejść chrzest na miejscu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment