Jeżeli wypali autobusik z Wrocka to ja się piszę na takie rozwiązanie.
Dojazd na IX Zlot browar.biz
Collapse
X
-
Małe podsumowanie. Ewentualny bus z Wrocka na miejsce zlotu i z powrotem (pt. popołudnie/nd. wieczór).
Lista chętnych:
1. Basik
2. Piotry
3. Fidoangel
4. Hania???
5. Pendragon
6. brloin
7. Mark33
8. Chemmobile
Już mamy rozsądnej wielkości grupę, a czasu do zlotu w miarę dużo, więc liczę na jeszcze parę osób.
Obawiam się tylko, że ceny busów mogą być nierozsądne przy takiej trasie (piątek i niedziela, dwa puste przeloty)...brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedziObawiam się tylko, że ceny busów mogą być nierozsądne przy takiej trasie (piątek i niedziela, dwa puste przeloty)..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Raczej:
1. Basik
2. Piotry
3. Fidoangel
4. Hania ???
5. Pendragon ???
6. brloin
7. Mark33
8. Chemmobile
9. Żąleną
Dla mnie to jeden z 3-4 wariantów, aczkolwiek mocno prawdopodobny. Nie wiem co się jeszcze wydarzy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Wracam z info na temat mniejszego dojazdu :
- bus 17-to osobowy z Wrocławia do Gryfowa i z powrotem będzie kosztował ok 1200 zł. zakładając że zbierze się 16 osób to cena za osobę wyniesie 75 zł w dwie strony :/
Wiem że to dużo więcej niż początkowa oferta ale niestety przy małej ilości osób nie będziemy w stanie wynająć czegoś taniego .... (chyba ze ktoś ma namiary na jakiś tańszy transport - proszę na pw)
w razie jak by co to ja z basik jesteśmy dalej za, proszę innych chętnych o określenie do jakiej kwoty są w stanie wybulić za taki transport (w dwie strony) dodatkowo o której godzinie mogą jechać i o której mniej więcej chcą być we Wrocławiu - zgłoszenia zatem mają być w takim formacie:
1. nick (moja max cena w 2 strony) (godzina wyjazdu z WW) (godzina powrotu do WW)
Przykład:
1. konieczynka (100 zł) (od 17:00) (do 16:40)
a oto nasze zgłoszenia z basik:
1. Basik (80) (obojętne) (do 21)
2. piotry (80) (obojętne) (obojętne)
proszę kopiować całą listę i dopisywać swoje dane
jak zbierze się lista 14-15 osób to zarezerwujemy busa (te 1-2 osoby pewnie dobiją przed samym zlotem...)
pozdrawiam
piotry
Comment
-
-
Co oznacza "w dwie strony"? Kiedy odjazd i kiedy powrót?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziCo oznacza "w dwie strony"? Kiedy odjazd i kiedy powrót?
Chodzi o wyjazd w piątek i powrót w niedzielę.
Comment
-
-
3 .fidoangel - j/w
proszę kopiować całą listę i dopisywać swoje dane"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
3 .fidoangel - j/w
4. Pendragon (80) (obojętne) (do 18)
Proszę mnie jednak nadal brak w nawias. Prawdopodobieństwo udziału w dojeździe piątkowym jest większe niż wczoraj, ale nadal to tylko jeden z wariantów. Być może nadjadę jednak od południowej granicy. Natomiast w niedzielę jak najbardziej potrzebuję pojazdu, o ile będzie taka możliwość.Last edited by Pendragon; 2010-08-04, 11:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Takiej kwoty sie wlasnie spodziewalem biorac pod uwage koszty transportu do wawy na acdc.
Tu najwiekszym bolem sa dwa puste przeloty busa, chyba, ze - jak mowil Fido, kierowca zostanie poswietowac
Do rzeczy:
3 .fidoangel - j/w
4. Pendragon (80) (obojętne) (do 18)
5. brloin (80) (po 15) (obojetne)brloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
Comment