A jak z powrotem? Zabrałbym się do A4 chociaż...
Dojazd na IX Zlot browar.biz
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziA jak z powrotem? Zabrałbym się do A4 chociaż...
Comment
-
-
Gdyby wersja wynajęcia busu z (i do) Wrocławia nie wypaliła, to szukam transportu do Gryfowa na dworzec. Lub ew. dalej - do Legnicy czy nawet samego Wrocławia
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGdyby wersja wynajęcia busu z (i do) Wrocławia nie wypaliła, to szukam transportu do Gryfowa na dworzec. Lub ew. dalej - do Legnicy czy nawet samego Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie chciałbym nic obiecywać, ale jeżeli sobotnia wycieczka w piątkę nie sprawi nam zbytnich trudności to w niedzielę wrócimy wszyscy razem nad zatoke.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie wiem jak Ci odpowiedzieć, może cytatem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziplanowo od rana w piątek-poniedziałek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziMy jedziemy przez Wrocław, Kraków, Rzeszów - planowo od rana w piątek-poniedziałek. Mamy 3 miejsca.
Jeśli można to chętnie się dołączę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Wg wszelkich znaków na niebie, ziemi i "gie-pe-esie" wychodzi na to, że dotrę na zlot w piątek ok. 17-ej.
Jeśli ktoś z Was planuje przykoleić się lub przybusić w tym terminie do Gryfowa, wydaje mi się, że będę w stanie wykonać zraz (no, może ze dwa zrazy ) kurs w te i nazad, żeby kogoś z Was na zlotowisko dostarczyć.
Preferowane długonogie, 23-letnie blondynki w białych kozaczkach, w ostateczności i z lekkim obrzydzeniem wąsaci faceci z nadmiarem ciekawego piwa w skromnym bagażu .
Gdyby ktoś-coś, meldujcie się, podam komórę na PW i pozostaniemy w dotyku ..., pod warunkiem, że jest tam tzw. zasięg...
Pamiętajcie jednak, że zlot ma w temacie "piwo" i po 18-ej mogę już być nieprowadzący...
Comment
-
-
Podobnie jak kolega Pancernik zaoferuje swoje usługi transportowe. W moim przypadku na zlot powinienem dotrzeć około 17/18. Do godziny 19 będę wstanie wsiąść za kółko.
Comment
-
-
Pomysł z busem z Wrocławia chyba(?) nie wypali, więc ja chętnie skorzystałbym z Waszej pomocy. Przyturlam się PKSem na dworzec PKP/PKS w Gryfowie ok. 17.10 w piątek. Może inni niezmotoryzowani dołączą do mnie o tej porze.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Widzę, że z opcji busa raczej nic nie wyjdzie. Tak więc myślę nad wyjazdem swoim samochodem, pod warunkiem że znajdą się jeszcze dwie-trzy osoby chętne z Warszawy i okolic, co by koszty wyjazdu się sensownie rozłożyły. Wyjazd w piątek rano z Warszawy (Okęcie), ewentualnych chętnych proszę o PW. Jak się nie uzbiera to zostaje pociąg...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment