Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin
Wyświetlenie odpowiedzi
Dojazd na IX Zlot browar.biz
Collapse
X
-
1. Basik (80) (obojętne) (do 21)
2. piotry (80) (obojętne) (obojętne)
3 .fidoangel - j/w
4. Pendragon (80) (obojętne) (do 18)
5. brloin (80) (po 15) (obojetne)[/QUOTE]
6. Antoś (80) (obojętne) (obojętne)
7. mark33 (80) (obojętne) (do 21) (rozważam balety do poniedziałkuLast edited by mark33; 2010-08-06, 08:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziRównież zwalniam miejsce (przepraszam za zamieszanie) wbiłem się do samochodu i z Katowic lecę prosto nad Jezioro Złotnickie.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziJedziesz sam?
Comment
-
-
Tak sobie myślę, że chyba trzeba będzie zamówić taxi na odcinek Złoty Potok - Gryfów. Albo ktoś ze zlotu nas podrzuci. Jak ktoś będzie w Gryfowie w piątek (albo wcześniej) niech weźmie telefony od taksówkarzy. Jest ich tam chyba coś koło czterech
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
3 .fidoangel - j/w
5. brloin (80) (po 15) (obojetne)
7. mark33 (80) (obojętne) (do 21) (rozważam balety do poniedziałku
8. Mason (80) (po 15) (obojętnie) - choć jeszcze się waham czy nie pojechać pociągiem...
9-12. ewentualnie wahata burego wilkaLast edited by Mason; 2010-08-19, 10:23.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
To ja dodam, że mnie interesuje tylko powrót do Wrocławia w niedzielę. W piętek na 90% przyjadę z Harrachova via Jelenia Góra bezpośrednim PKSem. Oczywiście nie za 80 zł
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
3 .fidoangel - j/w
5. brloin (80) (po 15) (obojetne)
7. mark33 (80) (obojętne) (do 21) (rozważam balety do poniedziałku
8. Mason (80) (po 15) (obojętnie) - choć jeszcze się waham czy nie pojechać pociągiem...
9-12. ewentualnie wataha burego wilka
13. chemmobile (80) (obojętne, ale najpóźniej o 18) (po 15)Last edited by chemmobile; 2010-08-22, 18:23.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Proszę o skreślenie mnie z listy.Last edited by fidoangel; 2010-08-29, 12:27."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment