Jako że jestem biednym i bezrobotnym studentem, na zlot lecę stopem. Ogranicza to moją ładowność do zaledwie 20 butelek 0,33 (gdzie butelka 0,5 to 1,5x 0,33). Do tego przywiozę jeden kufel Hancock, na wymianę na inny solidny kufel 0,33l. Inne kolektybilia mnie nudzą, więc nie przyjmuję zamówień. Może przywiozę trochę losowych rzeczy.
Nie wożę jasnych lagerów ani produktów ze stajni Carlsberga. Nie wozi się drewna do lasu.
Najbardziej interesujące są wędzonki z Refsvindinge, porter z Thisted, Early Bird z Fuglsang, jeżeli potrzebujecie sugestii.
Jako że wracam raczej też stopem, mam tylko kilka kandydatów na wymianę, reszta na zwrot kosztów.
Wymienię się na:
Gościszewo Viva Hel
Konstancin Zdrojowe n/p
Zodiak, chętnie Lew Classic
Marysia (jakby ktoś był tak dobry)
Janów, jak komuś się jeszcze butelczyna ostała
Wędzonki, poza klasyczną Schlenkerlą i Veldensteiner Räucherl Naturtrüb.
Poza tym prawdopodobnie nie uda mi się dojechać pod sam ośrodek i byłoby miło, gdyby w piątek po południu/wieczorem ktoś mógł po mnie wyjechać kilka/kilkanaście km. Żona-taxi będzie ?
Nie wożę jasnych lagerów ani produktów ze stajni Carlsberga. Nie wozi się drewna do lasu.
Najbardziej interesujące są wędzonki z Refsvindinge, porter z Thisted, Early Bird z Fuglsang, jeżeli potrzebujecie sugestii.
Jako że wracam raczej też stopem, mam tylko kilka kandydatów na wymianę, reszta na zwrot kosztów.
Wymienię się na:
Gościszewo Viva Hel
Konstancin Zdrojowe n/p
Zodiak, chętnie Lew Classic
Marysia (jakby ktoś był tak dobry)
Janów, jak komuś się jeszcze butelczyna ostała
Wędzonki, poza klasyczną Schlenkerlą i Veldensteiner Räucherl Naturtrüb.
Poza tym prawdopodobnie nie uda mi się dojechać pod sam ośrodek i byłoby miło, gdyby w piątek po południu/wieczorem ktoś mógł po mnie wyjechać kilka/kilkanaście km. Żona-taxi będzie ?
Comment